یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینم اش 🥲 خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻 ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۳، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین. خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹