2777
2789

توروخدا هرکسی تجربه داره بگه تو چند سالگی اینجور بودید و بیقرار واضطراب داشتید وهمش فکر مریضی بودیذ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوساله همش بی دلیل علایم جسمی دارم وانواع دکترم رفتم همش میگن هیچیت نیس اضطراب داری..اما من درد د ...

خب برو روانشناس چرا عذاب میدی خودتو

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
خبند وقته اینجوری شدی؟؟دارو میخوری خوبی؟

آره وضعم خیلی خراب بود افسردگی شدید ،اضطراب فراوان ، دارو میخورم بهترم نمیدونم دارو رو قطع کنم چی بشه ، داروی بدون عوارض برام نوشته واقعا حالم بهتره

علائم چی داری

از یه سرگیجه شروع شد یه بار گفتن مایع گوش یبار گفتن حمله عصبی...دیگه ازتون موقع همش سرم گیج ومنگه گاهی راه میرم انگار پا روی ابرها میزارم..بی‌قرارم دلشوره دارم ...منیکه عاشق جمع بودم الان میرم جایی همش میگم خدایا نیفتم حالم بد بشه...

آره وضعم خیلی خراب بود افسردگی شدید ،اضطراب فراوان ، دارو میخورم بهترم نمیدونم دارو رو قطع کنم چی بش ...

دارو 

چی داد بهت نترس ترس از دارو دارم هیچوقت سرخود نمی‌خورم...میخام بدونم از مال منه که نخوردم...چند وقته دارو میخوری؟

2810