2777
2789
عنوان

پلوپز تک کاره یا مولتی کوکر

36 بازدید | 9 پست

دوستان پلوپز تک کاره خوبی یا مولتی کوکر که توش خورشتم میشه درست کرد .

مولتی فیلیپس حدود 14 م هس هم زود پزه هم ارام پزو ..

کسی داره یا شبیهشو نظر بده . ممنونم

اگه دارین پلوپز چه مارکی خوبه

من چندکاره ناسا خریدم 

هنوز عروسی نکردم🌚

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

صد در صد مولتی کوکر 

برای من ایرانی هستش قیمتش خدودا ۵ تومن عاشقشم عاااشقشم هرسری‌استفاده می‌کنم یه دور قربون صدقه ش می‌رم 

برنج عااالی میپزه کیک حرف نداره خورشتم ک نگم برات 

ب نظرم ایرانی بخر چون برنج رو کاملا مطابق سلیقه ایرانیا در میاره بقیه مارکها شفته میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی خونه خودت نرفتی

نه متاسفانه 💔

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
ایشالا میری به ارامش و خوبی عزیزم

قربونت عزیزم 🤲🏻❤️