2777
2789
عنوان

پلوپز تک کاره یا مولتی کوکر

36 بازدید | 9 پست

دوستان پلوپز تک کاره خوبی یا مولتی کوکر که توش خورشتم میشه درست کرد .

مولتی فیلیپس حدود 14 م هس هم زود پزه هم ارام پزو ..

کسی داره یا شبیهشو نظر بده . ممنونم

اگه دارین پلوپز چه مارکی خوبه

من چندکاره ناسا خریدم 

هنوز عروسی نکردم🌚

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

صد در صد مولتی کوکر 

برای من ایرانی هستش قیمتش خدودا ۵ تومن عاشقشم عاااشقشم هرسری‌استفاده می‌کنم یه دور قربون صدقه ش می‌رم 

برنج عااالی میپزه کیک حرف نداره خورشتم ک نگم برات 

ب نظرم ایرانی بخر چون برنج رو کاملا مطابق سلیقه ایرانیا در میاره بقیه مارکها شفته میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی خونه خودت نرفتی

نه متاسفانه 💔

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
ایشالا میری به ارامش و خوبی عزیزم

قربونت عزیزم 🤲🏻❤️