2777
2789
عنوان

زیر هیجده سال😭😂

301 بازدید | 36 پست

واکنش صادقانه من وقتی کاربری تو امضاش مینویسه زیر ۱۸ سال ریپ نزنه:

دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...

منِ بالای ۱۸ سال وقتی امضاشو میبینم ( چند ماه از ۱۸ سالگیم میگذره)

💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

جالب اینجاست من 18 ام و باردارم و دارم مامان میشم ، دختره هنوز مجرده و ازم بزرگتره نوشته زیر 18 ریپ نزنه😅 من دارم مادر میشمممم فرزندم😅

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

خودتون بدرد نخور نیستید گلم فقط نظراتون اکثرن عقلانی نیس😅😅وگرنه شماهم یه روز سنتون زیادمیشه دیگه

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش، چیزی که میاد از چیزی که از دست رفته بهتره🤍🌼🖇️
جالب اینجاست من 18 ام و باردارم و دارم مامان میشم ، دختره هنوز مجرده و ازم بزرگتره نوشته زیر 18 ریپ ...

مگه هرکی مادر بشه یعنی عاقله😅😅😅🤦‍♀️

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش، چیزی که میاد از چیزی که از دست رفته بهتره🤍🌼🖇️
منِ بالای ۱۸ سال وقتی امضاشو میبینم ( چند ماه از ۱۸ سالگیم میگذره)

منی که چند ماه به ۱۸ سالگیم مونده🗿😂

دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...

مگه هرکی مادر بشه یعنی عاقله😅😅😅🤦‍♀️

خب ب هر حال من دیگه میخوام یه آدم جدید رو تربیت کنم 😁  کلی تجربه دارم 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

2809