یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دانشجوی کنکوری "😑" متاهلم "💞" درخواست دوستی نمیپذیرم "🧑🦯🕳" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست (A) ! "♥️" هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ باهم مهربون تر باشیم "💜" فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین است که هست "💙" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی "💚"
من ۱۰ماهی هست رابطم منجر ب ازدواج شد و منو همسرم کلا به استوری اعتقادی نداریم و همیشه باهم میگیم تو خوشیا باید اونقد شاد باشیم ک فرصت عکس گزاشتن و اینا نکنیم وکلا زندگی شخصیمونو ترجیح میدیم نزاریم مجازی،،،گرچه ایرادی نداره این کار،،دررابطه با چشم زخم شخصا اعتقاد ندارم
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖