2777
2789

نه راستش من نمیپسندم

سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ شکست های بزرگ زندگیم🥀 ۴۰۱ فکر کردم وضعیت بهتره...ولی نبود...🥀 والان من در ۴۰۳ روزای سخت و پرفشاری رو پشت سر میزارم >>پر از حسرت ، پر از آرزو<<🥀        ❓️ یعنی کِی میشه خدا برای منم درست کنی؟                            بالاخره کدوم سال میشه سال من؟ و من با دلی خوش و از نظر روحی آروم ازش یاد کنم و اینجا ثبت کنم؟🗓✒️   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزرگونس

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
پیشنهاد اسم بدید اسمای جدید و نمیپسندم

ماندانا اسم قدیمیه آیه

تو چه سبک میپسندید؟ایرانی اریایی؟ مذهبی؟ صرفا معنی؟آواش؟

سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ شکست های بزرگ زندگیم🥀 ۴۰۱ فکر کردم وضعیت بهتره...ولی نبود...🥀 والان من در ۴۰۳ روزای سخت و پرفشاری رو پشت سر میزارم >>پر از حسرت ، پر از آرزو<<🥀        ❓️ یعنی کِی میشه خدا برای منم درست کنی؟                            بالاخره کدوم سال میشه سال من؟ و من با دلی خوش و از نظر روحی آروم ازش یاد کنم و اینجا ثبت کنم؟🗓✒️   
ایرانی خوش اوا و معنی دار

نارمیلا به معنی شکوفه انار

نیلوفر

ماندانا

آتوسا

رکسانا

پانته آ

مانلی

دلوین _ دلوان

روجا

2810