2777
2789
عنوان

خواهرمو کشتمش 😭

321 بازدید | 9 پست

تورو خدا ببخشید بابت عنوان چون توی تاپیکم نمیاین 

این رفتار هایی ک من با خواهرم دارم بده ؟

خانم ها رفتارم با خواهرم خوب نیست چون ازش میترسم 

خیلی رفتار های عجیب غریب داره 

حرف فقط حرفه خودشه 

خودش هرکاری بخواد می‌کنه بعد اگر ما مثل همون کارو انجام بدیم یا فوش میده یا حمله می‌کنه 

بعد مثلا میاد خونمون هر چی توی یخچال باشه می‌بره نصف بیشترشو 

منت کارهایی ک می‌کنه میزارع سر آدم

یک شمال رفتیم از کمرمون درآورد بعد از آخر من شدم مقصر

۲۰ سال ازم بزرگ تره ها 

خانواده هم به اون حق میدن میگن سه بار جدا شده فلان شده 

فقط وقت هایس ک نیاز داره مهربون میشه

منم ازش فاصله گرفتم این چند وقت ک تنهام مثلا بچش میاد جای خونه سرویسش منم سریع میبردمش خونه مادربزرگم ک شب نیاد حتی پنج دقیقه هم ببینمش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر ، مادر دومهکاش یه جور شه همه ی خواهرا پشت هم باشن🤲🏻❤

همه ی خواهر ها نه

خواهر های شوهر من مثل کفتار می مونن همش از ما توقع دارن در حالی که خیلی پولدارن ، تو همه چی مخصوصا مسایل مالی انگار دشمن شوهرم هستن تا خواهر

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
همه ی خواهر ها نهخواهر های شوهر من مثل کفتار می مونن همش از ما توقع دارن در حالی که خیلی پولدارن ، ت ...

ادم واقعا میمونه از رفتار بعضیا

مگه چقدر زنده ایم تو این دنیا

چرا اخه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁