2777
2789
عنوان

کاش حیوون میشدم لعنت به زندگی

313 بازدید | 37 پست

کاش مثل حیوونا که بعد از اینکه یه کم بزرگ شدن از خانوادشون جدا میشدن ما هم همینجوری بودیم . از یه سنی به بعد کامل رها می‌شدیم . یا مثل این خارجیا از هجده سالگی از خونه می‌رفتیم . حالا خارجی‌ که نشدم ولی کاااااش حیوون میشدم . کاااااش کلا خانواده نداشتم . ای کاااااااش نبودن ، ای کاااااااااااااااش هیچ درکی از خانواده نداشتم 😓 خودم میتونم کار بکنم و از پس خودم بربیام ، کاش ای کاش ای کاااااااش ساختاری به نام خانواده هیچ وقت شکل نمی‌گرفت .حالا تولید مثل کردین اشکالی نداره ولی دست بردارین از سرشون . داغونم به اباالفضل 🥀💔😓😓

معلومه گذشته ی تلخی داشتی

گذشته ی وحشتناکی داشتم . و بدتر از همههههه در حال حاضر هم زندگیم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی تلخه و زجر آور😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😓😓😓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعی دست نذار رو دلم..

گاهی میگم کاش بچه پرورشگاهی بودم چون این بچه ها تو سن هجده سالگی آزاد میشن و مستقل و کسی هم کاری به کارشون نداره . کاش قدر بدونن . کاش بچه پرورشگاهی بودم الان سه سال بود که آزاااادمممم 😭🥀