2777
2789
عنوان

انگار ب نبود بچه ام دارم عادت میکنم کم کم

| مشاهده متن کامل بحث + 5045 بازدید | 140 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الاغ تویی ک نداسته قضاوت میکنی

میشه تاپیک منو ب حاشیه نبری بری بیرون ؟  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

تو تاپیک من گروهی ریختن سرم مسخرم کردن منم جوابشو دادم

آها الان دیدم.. شما بزرگی کن فراموش کن... منم امروز همین اتفاق تو بیرون افتاد واسم

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
ولی تو تامیتونی گوه بخور

نسسسرررریییین از تیمارستان چرا فرار کردی 😂

دارن صدات میزنن هووووی نسرررررییین برگرد تیمارستان یه روانی مثل تو کم داریم بدو بیا 

خدا قشنگ میچینه ❤️🌱

چون اسممو تو تاپیکم نوشتم و گفتم نگو اما پشت سر هم اسممو نوشت با دوستاش هر هر منو مسخره کردن تاپیکمو ...

😂😂😂😂 عزیزمن  چی میگی 😐

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

چون اسممو تو تاپیکم نوشتم و گفتم نگو اما پشت سر هم اسممو نوشت با دوستاش هر هر منو مسخره کردن تاپیکمو ...

بودم تو تاپیکت منم گفتم اسمم لیلا هست آخه دلیلت الکی بود مگه فقط تو اون اسم رو داری و بنظرم ایشون اصلا منظوری نداشت و شما اومدیدلشو میشکنی میدونی یه جایی یه وقتی یکی پیدا میشه دلتو بشکنه به اینم فکر میکنی واقعا؟؟؟؟

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️