میخواستم مثل همیشه تو تراس تو منقل درست کنم جوجه رو اما زغال نداشتیم دیگه امروز تو ماهیتابه درست کردم ولی همیشه تو منقل درست میکنم منتظرم شوهرم بیاد بخوریم رفته ماشین رو جارو بکشه 😂😑
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما دیشب ساعت شیش و نیم نزدیک بیست نفر مهمون اومد فک کردم شام نخوردن دیدم شام خوردن ظرفا رم شستن😐💔
ما رو سفره بودیم لقمه تو دهنم
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ما دیشب ساعت شیش و نیم نزدیک بیست نفر مهمون اومد فک کردم شام نخوردن دیدم شام خوردن ظرفا رم شستن😐💔م ...
واااااا
چراااااا
من شاغلم تا برم خونه شام بزارم بخوریم میشه 10 و نیم
معمولاً روستا نشین ها زود شام میخورن
کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622
واااااا چراااااا من شاغلم تا برم خونه شام بزارم بخوریم میشه 10 و نیم معمولاً روستا نشین ها زود شام م ...
نه بابا ما تهرانیم
کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622
دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱