2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم برای درد دل کسی هست

45 بازدید | 6 پست

خیلی ناراحتم هیچ‌کار بدی نکردم و شوهرم باهام دعوا کرد همش به زنا نیگاه میکنه موقع رانندگی فحش میده بعد من یه حرف معمولی زدم بامن دعوا کرد الانم محل کارش هستیم یکی از دوستاش اومد داشت برای اون تعریف می‌کرد که خسته شدم زنم فلانه،آنقدر بدم اومد که بد منو پیش همه کس میگه درصورتی که خودش چند بار خیانت کرده و من هیچی نگفتم پارتی رفت هیچی نگفتم دیشبم خاب دیدم که آدم نشده و باز راه افتاده دنبال یه زن،شما باشین چیکار میکنین؟همش میگم یا جادو شده یا بخاطر یه زن با من آنقدر سرد شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب انقدر هیچی هیچی نگفتی پررو شده دیگه. چون مطمئنه هر غلطی کنه باز هم تو هستی. ترس از دست دادنت رو ...

خب مشکلی نیست من عزت نفس دارم ولی بخاطر بچم کوتاه اومدم که کمکش بکنم ولی نمیدونستم این هار میشه بدتر

خب مشکلی نیست من عزت نفس دارم ولی بخاطر بچم کوتاه اومدم که کمکش بکنم ولی نمیدونستم این هار میشه بدتر

مردی که یه بار خیانت میکنه دیگه امکان نداره آدم شه. باید بین بچه ات و تحمل خیانت و بی احترامی یکی رو انتخاب کنی. ولی به نظر من حیفه آدم نجیب خودشو اسیر آدم نانجیب بکنه. 

مردی که یه بار خیانت میکنه دیگه امکان نداره آدم شه. باید بین بچه ات و تحمل خیانت و بی احترامی یکی رو ...

من همه اینارو میدونم از لحاظ قیافه و سن هم از شوهرم سرتر هستم ولی مشکلم فقط اینه که دخترم بدون پدر میشه این تن لش اگر دست برداره از این کاراش یه امت ااز دستش راحت میشن چون قرص اعصاب میخوره براش وقت مشاوره گرفتم که دوتایی بریم میخام اونجا هم از مشاور بپرسم آیا این آدم بدرد ادامه زندگی میخوره