2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا یهو خواستگارم اینطور شد بیایین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 80 پست

طبیعیه ...وقتی همه چی جدی تر میشه آدم گاهی تو دلش خالی میشه...همش فکر میکنه که آیا انتخابم درسته یا واقعا آماده ی حل مشکلات زندگی و روبه رو شدن با چالشهای زندگی مشترک رو دارم یا نه؟به نظرم اگه تو واقعا ازش خوشت اومده،بهش یه کم قوت قلب بده...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

این خواستگار سنتی هست یا دوست پسر که میگیره الکی ازدواجی ام

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه تمومش کردم...ولی حس ب شدت بدی دارم انگار بازیچه شدم ۲ماه الکی منو سرگرم کرده

بیخیال ،اینقدر از این ادمای سمی زیادن که ارزش اعصاب خردی ندارن

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
من ناراحت نیستم واقعا، حس داشتم بهش ولی خب اونقد عمیق نبود فقط عصبی ام انگار بازیچه شدمممممم واقعا د ...

آروم باش،از این مدل آدمها زیادن ،همون بهتر ازت سواستفاده نکرده نرفته،اونجوری بیشتر میسوختی

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
اره خودمم ب همین پی بردم ک این ادم اصلا قصدش ازدواج نبوده و بهش گفتمم....خیلی بهش برخورد

دوستید یا خواستگاری اومده؟خانواده ها در جریانن؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من ناراحت نیستم واقعا، حس داشتم بهش ولی خب اونقد عمیق نبود فقط عصبی ام انگار بازیچه شدمممممم واقعا د ...

عزیزم کسی ک قصدش جدیه و ازدواجه قطعا پاپیچ میشه و پیله میشه زودتر بیاد و خونوادتو ببینهیا مثلا ذوق داره با خونوادت صحبت کنی راجع بهش.... حداروشکر ک منطقی هستی و زود کنار میای... باید عادت کنی پسرای الان همینقد بی ثباتو بی شعورن یهو میزنن زیر همه چی..... مگ این ک طرف مرد باشه و همه جوره پای همه چی بمونه و نترسه ک قطعا نسل اونام منقرض نشده و هستن😍😍🥰

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

از جنبه مثبت قضیه بخوای نگاه کنی شاید هم واقعا قصدش ازدواج بوده و اونموقع ب فکر هزینه های زندگی نبوده ولی الان نشسته حساب کتاب کرده دیده خیلی سخته 😁 

خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خسته م

احتمالا یه چیزایی ازت دیده خوشش نیومده 

حتما نباید جواب دو طرف مثبت باشه که بهتر تکلیف توام مشخص شد 

طرف خیلی بی ادبه میتونست انقدر کشش نده یا با احترام برخورد کنه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خب امادگي ازدواج رو نداره راستش رو داره واضح بهت ميگه بعد ميگي دليل منطقي بيار؟!با خانوادش اومده خاس ...

اخه میرن خواستگاری طرف بعد بهش میگ من از ازدواج میترسم!!! خب قبلشم میدونس میترسه

خانواده ها در جریانن ولی رسمی خواستگاری نیومدن