2777
2789
عنوان

واقعا خوشکلی دردسر داره بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 90578 بازدید | 1349 پست
ماشالا اینجا همه عین پرنسسای دیزنی هستن صورت سفید موهای بلندپ این زشتایی که تو کوچه خیابون ریخته هم ...

نه دیگه اونا منم و عنه خدابیامرزم😃😃

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضیا فکر میکنن پزه خوشگلی پز دادن نداره

دقیقا خوشگلی ی موفقیت نیست ک پزشو بدیم بگیم من بدست اوردمشششش

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

موی کوتاهم قشنگی خودشو داره میگی با حجابی پس موهات رو کسی نمیبین ک کوتاه کنی .خودت مواظب خودت باش  منم دختر جوون و نوجوان زیاد دیدم تنها  خداییش تودلم گفتم کاش تنها بیرون نره کاش یکی مواظبش باش آدم نگاه بد زیاد هست .

اولا زیبایی و حجاب شما به کسی ارتباط نداره به پدر مادرت بگو اجازه دخالت تو زندگی تونو به فامیل ندن مثلاً این طرف این حرف رو زده پدرت باید میگفت اختیار دخترمون دست خودمونه نه شما من پدرشم دوست دارم دخترم تنها بره بیرون انقدری بزرگ شده و بهش اطمینان دارم که اختیار رفت و آمدشو بدم دست خودش 

بعدشم گلم مانتو بلند و جلو بسته بپوش و روسری یا شال قواره بزرگ موهاتم بده زیر شالت ،آرایشم در حد یک رژ و ریمل خیلی ملایم که کسی جرأت نکنه پشتت حرف بزنه 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

موی کوتاهم قشنگی خودشو داره میگی با حجابی پس موهات رو کسی نمیبین ک کوتاه کنی .خودت مواظب خودت باش م ...

ادم بد واقعا خیلی زیاده 

من چون دست درازی شده بم براهمین ترس دارم 

وگرنه منم عین  بقیه دخترا میتونستم بدون استرس برم بیرون

نه دیگه اونا منم و عنه خدابیامرزم😃😃

هیچ وقت نفهمیدم این لبای قلوه ای که میگن یعنی چی 

تو رمانام زیاد خونده بودم با لبای قلوه ایم یه بوس به آینه انداختم 😔😂

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
اره واقعا خیلی حس بدیهخیلیاشون کثیفن بلانسبت شماها

همشون کثیفن 😕😕

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏