2777
2789
عنوان

واقعا خوشکلی دردسر داره بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 90579 بازدید | 1349 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا انقدر نسبت بهش جبهه گیری میکنید؟!!!

وقتی راه حلی ندارید واسه گفتن،دیگه دل نشکنید..:///

خوشگلی دردسر هم باشه ولی دیگه کاریه که شده خانوم جان..حرف فامیلارو به یه ورت بگیر

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
نه عزیزم نگران نباش الان دیگه با این عمل و تزریق ها همه زنها خیلی داف و خوشکل شدن زیاد هستن مردم عاد ...

امروز هفت حوض بودم موها همه شلاقی باسن ها همه تزریق و پروتز دماغا عملی چشا لنز شکم تو 

همه از دم پرفکت دیگه وقتی اینا هستن حتی خوشگل خیلی طبعی هم آدم باشه به چشم نمیاد

ما ی همکلاسی داشتیم تمام مدت این مدلی ک این خانوم تاپیک زده حرف میزد.حالا خودش بیشتر باعث جلب توجه ب ...

اخی 🤣🤣بدم میاد از اینا که دوست دارن به زبون بیارن

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چرا انقدر نسبت بهش جبهه گیری میکنید؟!!!وقتی راه حلی ندارید واسه گفتن،دیگه دل نشکنید..:///خوشگلی دردس ...

خیلی با حرفاشون دلمو شکوندن فکر میکنن الان من پشت گوشی دارم بشون میخندم یا ببخشید ایسگاشون کردم 

راحت قضاوت میکنن:)

عزیزم جا من نیستی نمیدونی چه اشغالایین

میگفتی صد بده اسید میپاشیم صورتت😂

😂😂والا.اخرشم ی ازگلی گرفتش مهمون راحت شدیم😂

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝