2777
2789
اینا هم تلفنی گفتن ۲۰ تومن بعد من از بچه هایی که قبول شدن پرسیدم گفتن حدودا ۱۸ تومن گرفتنبازم دارم م ...

یعنی پزشکی شهریه پرداز اینقد ارزونه؟  پرستاری آزاد ترمی ۳۳ تومه اونم ترم یک   ای کاش شهریه پردازا رو میزدم فکر کردم آزاد ارزون تره🤦‍♀️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من توی خوابگاه مشکل دارموگرنه همه چیش خوبهبا دخترای خوابگاه مشکل دارممهمانی رو از ترم یک میدن؟مهمانی ...

میتونی خونه کرایه کنی ؟واقعا خیلی ریسکیه انصراف بدی ،یکی از همکلاسیای ما مرخصی گرفت برای کنکور ترم پیش ،الان یه ترم عقب تر از ماست

فک کتم اگه رشوه بدی بهشون بزارنت انتقالی بگیری دلی شهریه پرداز میشی💔 شهر خودت دانشگاه تاپ تریه ؟

اره تیپ یکه

من شهریه پرداز شهر خودمم میاوردم سنجش زده بود خیلی زیاد

حتی تهران رو هم زده بود خیلی زیاد

ولی اشتباه کردم گفتم این که شهر نزدیکیه روزانه هم هست میرم مستقل میشم

دیدم تازه اول بدبختیه نمیتونم

میتونی خونه کرایه کنی ؟واقعا خیلی ریسکیه انصراف بدی ،یکی از همکلاسیای ما مرخصی گرفت برای کنکور ترم پ ...

از تونستنی میتونم ولی دردسر خالصه

دیگه نه شام دارم نه صبحونه

میبرنش خوابگاه

وا اسی این همه میپرسن کجا هستی؟؟کدوم شهرو میگیچرا جواب نمیدی؟؟!!مشکلت خوابگاست خوب عوض کنترم بعد،،بع ...

چون دوست ندارم بگم

مشکلم خوابگاهه من یه ترم هم نمیتونم باهاشون سر کنم

نمیتونم واسه حموم دستشویی رفتن با ده نفر هماهنگ کنم

اصلا یه زندگی مزخرفیه من فکر نمیکردم اینجوری باشه

من توی خوابگاه مشکل دارموگرنه همه چیش خوبهبا دخترای خوابگاه مشکل دارممهمانی رو از ترم یک میدن؟مهمانی ...

خدا رو شکر که همه چیش خوبه عزیزم

چطوری هستن که باهاشون مشکل داری؟

ببین اکثرا بچه ها وقتی میرم شهر دیگه مشکلشون خوابگاه هست به نظرم تحمل کردن خیلی بهتر از انصراف دادنه الان تازه رفتی واقعا میفهمم بهت خیلی سخت میگذره ولی کم کم واقعا باهاش کنار میای

مهمانی هم از ترم اول فکر نکنم بدن از ترم های بعدی ان شاء الله 

فک کنم همین الان بتونی توی سایت دانشگاهتون درخواست مهمانی بدی

ببین در مورد هزینه اطلاعی ندارم اما میتونم از دوستام بپرسم برات

ولی در کل مهمان موقت اینطوریه که شما باید یک ترم بگذرونی و معدلت خوب باشه بسته به اینکه دانشگاه ها قبول بکنن میتونی بیای شهر خودت در مورد انتقالی هم واقعا بستگی به هر دانشگاه داره میدونی...

پزشکی شهر خودماصلا نمیتونم با اون مکان و اون ادم ها کنار بیامدو هفته رفتم اندازه صد سال بد گذشت

کجایی عزیزم 

تازه اولشه 

هر کس وارد به محیط جدید میشه همینه 

مهم نیست اون محیط چطور باشه 

پزشکی شهر خودماصلا نمیتونم با اون مکان و اون ادم ها کنار بیامدو هفته رفتم اندازه صد سال بد گذشت

مهمان بشو شهر خودت 

اگر معدلت الف باشه میتونی انتقالی بگیری

فعلا امضا ندارم
خدا رو شکر که همه چیش خوبه عزیزمچطوری هستن که باهاشون مشکل داری؟ببین اکثرا بچه ها وقتی میرم شهر دیگه ...

خودشیفته ان

من خودم خودشیفته ام 

اونا دیگه دست منو از پشت بستن

نمیتونم باهاشون کنار بیام

میشه خصوصی به شما پیام بدم

ببینید درمورد دانشگاهم اطلاع دارید یا نه