2777
2789
عنوان

کدام شهید زودتر واسطه میشود

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 103 پست
شهید سعید سامانلو...خیلییی خوبه

اهل کجا بودن‌... من هیچ وقت نمیدونم چی باید بگم چی ازشون بخام 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهل کجا بودن‌... من هیچ وقت نمیدونم چی باید بگم چی ازشون بخام

باهاش حرف بزن و براشون صلوات بفرست

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

ب منم یکی معرفی کرد چله ی زیارت عاشورا ب نیت هدیه ب این شهیدان بزرگوار برداستم وحاجتموگرفتم

لز اونجایی ک صبرم کمه نمیتونم چهل روز بخونم حتی یبار نصفه خودندم بیست روز خوندم دیگ ادامه ندادم

من بیشتر با شهید پلارک  وقتی میرم بهشت زهرا سر مزارش انقد آرامش میگیرم 

شهید سلیمانی

مهدی باکری

ابراهیم هادی

اینا حرف میرنم ولی در کل بنظرم شهدا باهم فرق ندارن همشون خوبن ‌

باهاش حرف بزن و براشون صلوات بفرست

واسم دعا کن ب اون چیزی ک توی دلمه برسم ایشالا شماهم ب هرچی میخاید برسید دعای دسته جمعی زودتر براورده میسه مخصوصا ما خانوما ک دلمون قطعا پاک‌تره

من بیشتر با شهید پلارک وقتی میرم بهشت زهرا سر مزارش انقد آرامش میگیرم شهید سلیمانیمهدی باکریابراهیم ...

ممنون گلم التماس دعا دارم

واسم دعا کن ب اون چیزی ک توی دلمه برسم ایشالا شماهم ب هرچی میخاید برسید دعای دسته جمعی زودتر براورده ...

چشم عزیزم ...

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

لز اونجایی ک صبرم کمه نمیتونم چهل روز بخونم حتی یبار نصفه خودندم بیست روز خوندم دیگ ادامه ندادم

میگن حاجتایی ک ب صلاح نیست تا نصفه ول میکنی نمی دونم‌چقد راسته

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

ابراهیم هادی

پس چرا حاجت منو نداد

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
ببین چندین بااار حاجتمو داده ...و مطمئنم بازم میده...

چی نذر گردی یا چی خوندی

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/