2777
2789
عنوان

دو راهی بین همسر یا خانواده پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 27 پست
طرف هیچکسی ونگیر به شوهرت بگو اگه مشکل داری رفت وآمد نکن باهشون همین حرف وبه خانوادت هم بزن ضمنن اجا ...

شوهرم خودشو درگیر نمیکنه مامانمو بعضی وقتا بیرون میبره مسافرت میبره، روز مادر میریم خونه اونا مامانمو بغل میکنه میبوسه، اونا مشکل دارن

نمیجنگم به حرفشون گوش نمیدم، مامانم میگفت محل به فامیل شوهر نزار، لازم نیست هر وقت شوهرت خاست خودتو ...

بگومادر جان شما چرا به بابا نه نگفتی هی بچه آوردی   مادرمنم هم هی بهم خط میدادگفتم تواصلن توهیچ کدوم موفق نبودی چرابایدتوروالگوم قراربدم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیجنگم به حرفشون گوش نمیدم، مامانم میگفت محل به فامیل شوهر نزار، لازم نیست هر وقت شوهرت خاست خودتو ...

شما داری کار درستو میکنی

ادم الکی و بی دلیل به خانواده ی همسرش بی محلی نمیکنه که

همسرته،همراهته،غریبه نیست

خود مادرت میپسنده که پدرت بدون هماهنگی و اطلاع بهش هرکاری رو انجام بده؟

زندگی مشترک برپایه ی احترام و صداقت بنا میشه

شما روندتو ادامه بده عزیزم

زندگیتون سرشار از ارامش باشه

واقعا مامانت میگفت اینکارا رو. بکن و. تو هم انجام میدادی

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

شوهرم خودشو درگیر نمیکنه مامانمو بعضی وقتا بیرون میبره مسافرت میبره، روز مادر میریم خونه اونا مامانم ...

خب دلیل مشکلشون چیه

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

به خانواده ات بی احترامی نکن با همسرت هم زندگی کن 

احترام هردو رانگه دار چون هردو احترامشون واجبه ونیاز داری بهشون 

فقط یک چیز میگم بهت سعی کن کم کم محبت همسرتو تودل خانواده ات بندازی

چه جوری مثلا به مامانت بگوفلانی میگه مامانت خیلی خوبه چقدر فهمیده است و.....

خودشم که اهل محبته کم کم جذبش میشن 

مادر معمولا روی همه تاثیرداره  

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶