2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید

53 بازدید | 8 پست

چیکار کنم  چجوری برطرف کنم نمونه  هایی از وسواس فکری  هام اینه 👇

ترس از جا گزاشتن چیزی 

چک کردن زیاد بیش از ۳ ۴ بار 

ترس از آسیب دیدن   اینجوریه که من میدونم این اتفاق نیوفتاده ولی هعی میگم شاید شده باشه شاید... بیس از ۲ ساعت در روز فکرو درگیر میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

منم یه زمانی اینطوری بودم .خیلی رو خودم کار کردم .

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
یعنی بهشون فکر نکردی؟

اره گگذاشتم کنار . البته هنوزم کمی این مشکل دارم ولی نه به اندازه گذشته خیلی خیلی بهتر شدم خیلی به خستی باهاش مبارزه کردم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

سختی