2777
2789

ببینید خواهرای عزیز ممکنه یه نفر این تاپیکوببینه یهو اعصابش بهم بریزه من بشخصه وقتی تاپیک طلامیبینم خیلی ناراحت میشم چون قراربودبخرم ولی الان باپولم چیزی نمیتونم بخرم مسلما ناراحت میشم ازاین قضیه شما وقتی این تاپیکارومیزنید بااینکارتون روان بقیه رو بهم میریزن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی اگه کسی تاپیک نزنه .‌واقعیت از بین می‌ره ؟ همین پفک و آدامس هم هزار برابر شده قیمتش . نون که از همه چی واجب تره ، قیمتش هزار برابر شده ، اون رو اعصاب نیست ؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
2804

من تاالان نزدیک ۳۰۰گرم هی خریدم و فروختم،آخرین بارهم ۳۶۰۰بود خروج زدم واقعا اعصاب آدم بهم میریزه🫠دیگه بدرد نمیخوره 🥲

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰

رو خودت کار دنیا خیلی ب وفق مراد نیست من خیلی چیزها رو ندارم ب داشته‌ام راضیم 

اینطوری خودت اذیت میشی 

همیشه تو اینجور موارد بگو حتما خیری توش بوده به خدا باور داشته باش بگو خدا بهتر برام رقم زده

اگه الانم پولی داری تا میتونی  برو بخر نمیشه ک راجبش تاپیک زده نشه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
اره من تپش قلب میگیرم

منم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 

ببین عزیزم کلا رفتن تو کار بازار این چیزها رو هم داره ، یه جور معامله است . طلا یک بازاره، و مردم باهاش معامله می کنن ، و معمولا هم به دنبال سود هستن ، فقط برای ایران هم نیست ، طلا در همه ی دنیا اینجوره. 

اگه الانم پولی داری تا میتونی برو بخر نمیشه ک راجبش تاپیک زده نشه

هر کس امروز بخره به نفعشه

رو خودت کار دنیا خیلی ب وفق مراد نیست من خیلی چیزها رو ندارم ب داشته‌ام راضیم اینطوری خودت اذیت میشی ...

من ازموقعیتم ناراضی نیستم ولی دست خودم نیست ناخودگاه تاپیک طلا میبینم حالم بدمیشه 

خب وقتی قیمتش بالا پایین میشه چه نیازی هست هی تاپیک بزنید

یعنی اگه کسی تاپیک نزنه .‌واقعیت از بین می‌ره ؟ همین پفک و آدامس هم هزار برابر شده قیمتش . نون که از ...

نه ازبین نمیره آدم میادآینجا یکم سرگرم بشه من تامیام میبینم تاپیک زده در رابطه با نوسانات قیمت طلا خب همه گوشی دارن نیاز نیست که حتما تاپیک زده یشه

2809