2777
2789
عنوان

دیگه برام مهم نیست احترام گذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 32 پست
منم عقدم توروخدا راهنمایم کن بیا تاپییک قبلیم خستم کردن

هیچی اگ دیدی گرگن تو سگ باش بدتر جوابشونو بده اگ رفتار بدی دیدی واکنش نشون بده ک فکر نکنن اوسکلی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تازه ی تایپک در این مورد زدم گرچه مادر شوهرم زن عاقلو تحصیل کرده ایه و از لحاظ مالی تو این شرایط که دانشجوییم هردومون بشدت هوامونو دارن ولی متاسفانه بخاطر تک فرزندی شوهرم بشدت وابستس بهش و خیلی دخالت میکنه تو زندگیمون و منم تا الان نگفتم ب شوهرم امشب میخوام حرف بزنم باهاش توهم با شوهرت حرف بزن منطقی 

حال خوب:)

خوب کردی منم ۷ سال احترام گذاشتم و بی احترامی می‌دیدم بعضی مواقع ۴ ماه پیش مادرشوهر و خواهرشوهرامو ش ...

خوب کردی منم ظهر زبونمو ۳ متر کردم کلی حرف بارش کردم 

2805
منم تازه ی تایپک در این مورد زدم گرچه مادر شوهرم زن عاقلو تحصیل کرده ایه و از لحاظ مالی تو این شرایط ...

منطق سرش نمیشه شوهر من ولی آروم شد بهش میگم یبار دیگه سر چیزای الکی باهام دعوا کنی یا میرم یا خودمو میکشم 

هیچوقت پلهای پشت سرتونو خراب نکنین همیشه یراه برا برگشت باقی بذارید

دقیقا ،،،،،

مخصوصا این که میگه شوهرم هم آدم نیست !!

به قول شما آدم باسیاست باید یه پل برای خودش بزاره 

نه اینکه بخواد تو سری خور باشه ،،،،ولی جوری رفتار کنه پس فردا احتیاجت به یه نفر افتاد ،،،بتونی بری سراغش 

ادم تا یه جایی ظرفیت داره وقتی اون ظرفیته پر میشه دیگه نمیکشه ....اول ازدواج همیشه از سر ناپختگی ادم ...

دقیقا مادرشوهرم ب قول خودش یه زن با خدا و عاقله وقتی میاد مثل مار نیش میزنه فقط 

بهش گفتم این چ رفتاریه تو داری با زبون خوش بیا بگو قضیه 

چیه دعواتون سر چی بود چرا آتیشی میشی سر من خالی میکنی 

دقیقا ،،،،،مخصوصا این که میگه شوهرم هم آدم نیست !!به قول شما آدم باسیاست باید یه پل برای خودش بزاره ...

من ب خرخره رسیدم هر چی میگم پسرت خودش دعوارو شروع کرد من چیزی بهش نگفتم نمیفهمه اصلااا باز میگه چرا دعوا میکنی نونت نیست آبت نیست ناشکری میکنی 

گفتم ناشکری نکردم پسرت حالیش نمیشه حرف 

دقیقا مادرشوهرم ب قول خودش یه زن با خدا و عاقله وقتی میاد مثل مار نیش میزنه فقط بهش گفتم این چ رفتار ...

چون توی یه ساختمون هستید تا میتونی رفت و آمد رو کم کن ....بزار همسرت بهشون سر بزنه 

کم تر ببینشون تا توی ساختمونی نزار حرمتا شکسته بشه ....

اگه همسرتم پشتته و هواتو داره خیلی عالی میشه

اره بابا اونقدر احترام گذاشتم بهشون که فکر کردن خبریه

بقران آدم قطع رابطه باشه باهاشون بهتره 

شانس من نمیتونم جدا شم ازشون 

هر روز باید ریخت نحسشونو ببینم جاریمم ک انگار از پشت کوه اومده 

بقران آدم قطع رابطه باشه باهاشون بهتره شانس من نمیتونم جدا شم ازشون هر روز باید ریخت نحسشونو ببینم ج ...

من ۴ ماهه نمیرم خیلی راحتم تو این مدت یبار گذاشتم همسرم بچمو ببره اونجا اونم در حد تیم ساعت

چون توی یه ساختمون هستید تا میتونی رفت و آمد رو کم کن ....بزار همسرت بهشون سر بزنه کم تر ببینشون تا ...

من و مادرشوهرم مشکلی باهم نداشتیم 

همش تقصیر شوهرمه دعوا درست میکنه اونا فکر میکنن تقصیر منه میان ب من بی احترامی میکنن و مفت میگن 

مادرشوهرمم بعد هر دعوا میومد کلی حرف بار من میکرد 

منم ریدم بهش امروز میخام صد سال سیاه خوب نباشیم باهم وقتی ذاتش پلیده 

2810