2777
2789
عنوان

اگه شما جای من باشین چیکار میکنین

283 بازدید | 33 پست

دوستان من چن دقیقه پیش اولین تاپیکمو زدم و چون زیاد وقت نمیکنم کم میام سایت امروز بیکارم و دوس دارم نظرتونو بگین،،من همسرم تک فرزند هستن و مادرش خیلی زن خوبو تحصیل کرده ای هست،،ولی بشدت وابسته پسرشه و بهش حق میدم بالاخره تنها چیزیه ک دارن تو زندگیشون،،ازدواج ما بشدت عاشقانه بود و از راه دور عاشق هم شدیم،،و خانواده شوهرم خیلی بما لطف دارن و خرج زندگی سنگین تو تهران رو کامل میدن ک هیچ تنگی نکشیم،،و خونه و ماشین خوب هم برای همسرم‌ خریدن از قبل ازدواج،،ولی بخاطر وابستگی شدید مادرش اینطوره که انتظار داره هر وسیله جدیدی خواستیم بگیریم باهاش هماهنگ کنیم و نظرشو بخوایم و اگر مثلا مبلامونو عوض کنیم و بهش نگیم و نظرخواهی نکنیم ناراحت میشه و فک میکنه پسرش دیگه براش احترام قائل نیست ینی یجورایی انگار خونمون ۲تا خانوم داره و منم از یطرف راضی نیستم از یطرف دوس ندارم دلش بشکنه شما باشین چیکار میکنین؟

حال خوب:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این همه صفات خوب این یکی چیزی نیست بیخیال

راستش من کلا ادم کم حوصله ای هستم و وارد فاز جنگ‌نمیشم هیچوقت ولی خیلی دخالتا زیاد شده جدیدا و میترسم هرچی بیشتر بگزره بدتر بشه الان یساله ازدواج کردم فقط جدیدا حتی زنگ میزنه میگه شبا ناهار درست کن ک پسرم غذای بیرون نخوره همش،،،درسته درست سنگینه ولی پذیرفتی ک خانوم ی خونه باشی باید ب پسرم برسی،،اگ بفهمه شوهرم بیرون ناهار خورده ناراحت میشه و سرسنگین

2804
نظرشو بخواه ولی کار خودتو بکن

نظرشو بخوام باید نظر خودشو اجرا کنم اگ نظر خودمو اجرا کنم اونقد غر میزنه و سرسنگین میشه ک شوهرم عصبی میشه و واقعا فک میکنه من کاری کردم ک اون اینقد ناراحت شده

وای اینقدر بهش اطلاعات ندید خب

هر روزی ۳بار تماس میگیره😞یبار بهش گفتم ک شوهرم رفته خرید من خسته بودم نرفتم با ی لحن تندی گفت پسر منم خستس خرید ب عهده زنه،،پسرم تو خونه من دست ب سیاهو سفید نمیزد

من یه زن عموی دزفولی عفریته دارم اینطوریه چهارتا بچه داره دلش میخواد زندگی همشونو این مدیریت کنه درصورتی که با دخالتاش پسرعمومو صد بار تا مرز طلاق کشوند

هرچی بیشتر بهش رو بدی تو چیزهای بیشتری دخالت میکنه اجازه نده بهش

با همسرتون صحبت کنین که بعد ازدواج خانواده ش میشن زن و بچش و مادر و خواهر و... میشن فقط بستگان

مادر اگه پخته باشه تربیتش میکنه که اول از همه شوهر خوبی برای زنش باشه

محل زندگیتونو عوض کنین فاصله بگیرین

این فاصله گرفتن از طریق شما ممکن نیس همسرتون باید بخاد روابطشو با مادرش مدیریت کنه

چون من خودم تک فرزندم میفهمم موقعیتشو

من یه زن عموی دزفولی عفریته دارم اینطوریه چهارتا بچه داره دلش میخواد زندگی همشونو این مدیریت کنه درص ...

بله مطمعنم اگه حرفی نزنم واکنشی ندم‌هرسال بدتر میشه شرایط زندگیم همین الانش میگه میخوام بیام واحد روبروییتونو بخرم ک کنارتون باشم میخوام یساعت بعد با شوهرم صحبت کنم و بگم حرفای دلمو و اگ شد با مادرش حرف بزنه تا همینجاست

با همسرتون صحبت کنین که بعد ازدواج خانواده ش میشن زن و بچش و مادر و خواهر و... میشن فقط بستگانمادر ا ...

شماهم خانوادت زیاد وابسته هستن بهت درسته؟

بله مطمعنم اگه حرفی نزنم واکنشی ندم‌هرسال بدتر میشه شرایط زندگیم همین الانش میگه میخوام بیام واحد رو ...

آره حتما باهاش صحبت کن

ولی حواست باشه حرف هات رو با سیاست و مظلوم نمایی بزنی چون پسرها معمولا اینطورین که هیچ انتقادی رو نسبت به مادرشون نمی پذیرن

میگن تو حساس شدی مامانم خوب مارو می خواد و …

آره حتما باهاش صحبت کنولی حواست باشه حرف هات رو با سیاست و مظلوم نمایی بزنی چون پسرها معمولا اینطوری ...

باشه خیلی ممنومم عزیزم منتظرم یساعت دیگه بیاد باهاش بحرفم امیدوارم خوب پیش بره همه چی یکم استرس دارم

باشه خیلی ممنومم عزیزم منتظرم یساعت دیگه بیاد باهاش بحرفم امیدوارم خوب پیش بره همه چی یکم استرس دارم

امیدوارم عزیزم

ففط حواست باشه مستقیم و پشت سر هم راجع به مامانش غر نزنی تاثیر عکس بزاره

2809