2777
2789
عنوان

من تونستم بیست کیلو وزن کم کنم تنهایی توی خونه و بدون بازگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 38 پست

بعد از ظهر نمی‌تونستم ورزش و کار کنم فقط درس می‌خوندم

و اما وعده شب

مثلن آبگوشت داشتیم یه کاسه پر رو با یه نون لواش تسلیت  میکردم

و با یه نون دیگه می‌خوردم 

و یه تیکه گوشت و یه سیب زمینی هم با یه نون دیگه

اومدم یک نون لواش رو حذف کردم

از ۳ تا نون لواش رسوندم به ۲ تا نون لواش

سیب زمینی هم نصفش رو میخوردم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فردا این شد روند زندگی من

هر وعده یک لقمه کمتر

یعنی دقیق یادمه ۵ ماه طول کشید تا دو بشقاب برنج پر من رسید به یک بشقاب

در حالی که هر روز ۵ مدل ورزش ( مثلن .دراز و نشست ، پلانک ، و ...) هر کدوم ۲۰ تا انجام میدادم

توجه کنید چون آروم آروم غذام رو کم کردم اصلن احساس گرسنگی نمی‌کردم

و چون کم کم ورزشم رو زیاد کردم اصلن بدن درد و خستگی و گرفتگی نداشتم

اینجا وزن کردم ۳ کیلو کم کرده بودم ( خیلی خوشحاللللل بودم)

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

خواب زود هنگام شب

قطع ریزه خواری همچنان ادامه داشت

درسمم کمتر شده بود هر روز ۱۵ دقیقه پیاده روی میکردم

پارک و اینا دور بود منم تنها بودم همون تو محله و کوچه خودمون پیاده روی میکردم ( خیلی وقتا فقط تو حیاط خودمون , بعضی وقتا تو اتاقم پیاده روی میکردم)

چون وقت بیرون رفتن نداشتم همزمان کتابم دست بود و قدم میزدم 

بعدش دیگه انگیزه ام بیشتر شد ولی اصلن روندم رو سریع نکردم و اصلن به قول معروف جوگیر نشدم همچنان آهسته ادامه دادم

مصرف نون لواش رو خیلی خیلی کم کرده بودم به مرور و مثل قبل دلم نمی‌خواست بخورم

از طرفی مشکلاتی مثل شلی پوست و ریزش مو هم نیومد سراغم

زمان ورزشم رو یکم بیشتر کردم  و پیاده رویم از ۱۵ دقیقه شد نیم ساعت و اغلب هم تو خونه و حیاط

ولی جوری پیاده روی میکردم که عرق کنم کامل

بعد تابستون سرم از درس خلوت شد داخل یوتیوب ورزش زومبا نگاه میکردم 

منم همینطور ، رژیم خیلی سخته ،همینطور که استارتر گفته باید ریزه خواری کلا فراموش بشه ،من برنج و نون ...

چقدر عالی

اینطوری خیلی سایز کم میکنی و   میدونی که مهمتر از کم کردن وزنِ..

سایز مهمتره 

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
از فردا این شد روند زندگی منهر وعده یک لقمه کمتریعنی دقیق یادمه ۵ ماه طول کشید تا دو بشقاب برنج پر م ...

خیلی اراده میخواد

باریکلا بهت

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
چقدر عالی اینطوری خیلی سایز کم میکنی و میدونی که مهمتر از کم کردن وزنِ..سایز مهمتره

اره تقریبا ۳ سایز پایین اومدم ، لباسای خیلی سال پیشم اندازمه 😄😄😄تازه داشتم میپوشیدمشون کلی ذوق مرگ شدم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: