2777
2789
لازم شد یبار درستش کنم. الان بین خوراک لوبیا و ساندویچ مرغ گیر کردم.میترسم مرغ برا فردا بمونه بو بگی ...

اره حتما کوفته تبریزی درست کن خییییلی خوشمزست توش پر گردو انار  رب انار بزن ملس میشه حال میکنی

هویجو سیب زمینی هم میخوا !اخه زیاد شولوغ میشه. سیب زمینی جدا سرخ میکنی

نه سیب زمینی ها سرخ نمیشن. 

ما این مدلی میپزیم :

لوبیا سبز باید تفت داده بشه. 

و همچنین گوشت. 

و اگر دوست دارین پیاز هم تفت داده بشه.

و رب گوجه فرنگی. 

بعد آب میریزیم روی مواد تا کمی بپزه. 

در طول پخت ، سیب زمینی و هویج و گوجه فرنگی ( دلخواه ) که نگینی شده رو به مواد اضافه میکنیم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هویجو سیب زمینی هم میخوا !اخه زیاد شولوغ میشه. سیب زمینی جدا سرخ میکنی

اگر خواستی بپزی ، خودت هم سرچ کن یا تو همین سایت بپرس ببین چه مدلی درست کنی بهتره؟ 

ذائقه ها و سلیقه ها متفاوته. 

2805

من سوپ جو درست میکنم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫