2777
2789
عنوان

لعنت به مستاجری لعنت به بی پولی

173 بازدید | 14 پست

از صبح تا شب بالا سرمون یورتمع میرن....انقد این بچه هاش میدوعن انگاری سقف داره میاد سرمون.....صابخونه اس بالایی ...دیگه ذله شدم کاش گوه خورده بودم نمیومدم اینجا...لعنت به بی پولی ....صبح مدرسه رفتنشونم مکافاته ...بی ادب انقد تو پله ها هرچی دلش میخواد میگه بچه

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لعنت به باعث و بان ی بی پولی .

اوست کوروش .پسر بهشت در اوستا .سیروس در تورات .سایروس در انجیل . ذوالقرنین در قرآن کریم..من زادگاهه کوروشم.. آزاده ای پر شورشم.. من شهر پاک آرشم. خون رگ سیاوشم.. از غرب از ماد امدم.. از گلشن داد آمدم. من شیر زن پارسم... موج خلیج همیشه فارسم.. ارژنگ پاک مانیم.. من پارتم اشکانیم.. من شاه بیت خاورم 

2804

عزیزم ب صاحبخونه و مستاجر ربطی نداره ، امان از ادم بی فرهنگ و امان از بچه های شیطون این زمونه.....انشاالله ک خیلی زود صاحب خونه خوب بشی و سری بعدهم ی خونه خوب طبقه بالا یا ویلایی نصیبت بشه برای اجاره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ماهم مستاجریم 😔 بارکشی داریم منتظریم صاحب خونه یکم پول بده بریم قولنامه کنیم 😔 بچه مدرسه ای دارم خونه جدیده  تا مدرسه دوره خودم تو بارون با یه بچه ی ساله باید برم و بیام😭😭😭 بخدا اگه یکم دیگ پول داشتم شاید ی خونه بهتر گیرم میومد این روزا فقط غصه شده کارم ی ساله ک رنگ خوش ندیدم قبلا غم داشتم الان بدتر شده

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
عزیزم ب صاحبخونه و مستاجر ربطی نداره ، امان از ادم بی فرهنگ و امان از بچه های شیطون این زمونه.....ان ...

اینجا مثلا دوطبقه اس کلا بالا صابخونه پایین ما.....از صبح تا شب مادره همش فش نفرین میکنه بچه ها رو.....بچه ها هم انگاری زمین فوتباله

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
2809