اوست کوروش .پسر بهشت در اوستا .سیروس در تورات .سایروس در انجیل . ذوالقرنین در قرآن کریم..من زادگاهه کوروشم.. آزاده ای پر شورشم.. من شهر پاک آرشم. خون رگ سیاوشم.. از غرب از ماد امدم.. از گلشن داد آمدم. من شیر زن پارسم... موج خلیج همیشه فارسم.. ارژنگ پاک مانیم.. من پارتم اشکانیم.. من شاه بیت خاورم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیدونم شوهرم داره یا ن.ولی نمیزاشت سر کوچه هم برم.۲ سال تحمل کردم بلکه برام ارزش قاعل شه بزاره حداقل هفته ای یه بار یه بازار برم.یکی دو بار اجازه داد بار سوم زد زیرش منم از خونش رفتم.الان ۱۰ روزه ولش کردم خونه مادرمم شهرستان.
اوست کوروش .پسر بهشت در اوستا .سیروس در تورات .سایروس در انجیل . ذوالقرنین در قرآن کریم..من زادگاهه کوروشم.. آزاده ای پر شورشم.. من شهر پاک آرشم. خون رگ سیاوشم.. از غرب از ماد امدم.. از گلشن داد آمدم. من شیر زن پارسم... موج خلیج همیشه فارسم.. ارژنگ پاک مانیم.. من پارتم اشکانیم.. من شاه بیت خاورم
بچه اتیسم دارم هیچ جا تحملمون نمیکنن کههزینه درمان داره که بالاستپول ندارم کار ندارم ازونور میگه ...
عزیزم متاسفم 😔😔😔😔
ولی کاش طلاق بگیری و بری زیر کمیته و خیر زیاد داریم اینجوریم نیست داریم آدمای دلسوز
ن ندارم.قرار بود اقدام کنیم ک اینجوری،شد ۱ نصفه شب تو شهر غریب از خونه زدم بیرون تا صب تو بیمارستان موندم صبش بلیط گرفتم خونه مادرم.۲ سال ب احترامش تنها بیرون نرفتم.یعنی ۲ سال کافی نبود؟بخودم گفتم مگه تو درختی ک بشینی یه جا ک دله این احمق قرص باشه
البته خودش بیرون میبرد ولی کافی نبود هر کسی نیاز داره یه تایمی برا خودش باشه