2777
2789
عنوان

آریا عظیمی نژاد

1031 بازدید | 86 پست

این چندش رو از کجا پیدا کردن داور عصر جدید گذاشتن. تازه رفتم افتخاراتش رو خوندم هیچ گوهی نیست فقط ادعاش میشه چندش... شما هم ازش متنفرید ؟! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

ن ارومه

یکم رومخه ولی بدم نمیاد ازش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

چرا انقدر ازش بدت میاد؟

❤️هر اتفاقی که افتاده رو فراموش کن....فقط چند لحظه چشمات رو ببند....به صدای نفس هات گوش کن....یادت باشه زندگی خیلی کوتاهه....پس خیلی غصه ی اتفاقایی که تو زندگی میفته رو نخور....مثل یه خواب ببینش....❤️
2809