یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حتما ارزوی داشتن چند قلو دارن منکه دلم میسوزه گنا دارن می خوان دسه کم تو مجاز اونچه رو ک می خوان داشته باشن !!!🙂🙃🙂حالا ی سم دیگه اون عده ای ک عکس میذارن از خودشون روحیه بگیرن و دوس دارن به به و چه چه کنی خیلی باحالن ...تازگی همه هم تعریف میکنن قند تو دلشون اب میشه 🙂🙃🙂😉مجازه دیگه جدی نگیریم بهتره ج سوال اساسی و نمیشه اینجا گرفت واس مشورت بدک نیس🍭🍭🍭
♧♡◇فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!
چند وقت پیش ی دختر ۱۴ ساله محصل میگفت ۲ قلو باردارم ک کاربرا مچشو گرفتن😁جالبه بعدم گفت حوصلم سر میر ...
😂😂😂😂
از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.