یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میگه نهایت بشه ۱۰۰ تو این چند سال مگه سکه هس که بترسم
چک نکرده که .
شما خودت پیگیری کن پیدا کن و من عموم کارشناس دادگستری هست گفت مهریه زن ۱ میلیون بود به نرخ امروز حساب کردن که چقدر میشه . خیلیم معقول بود . یادم نمیاد دقیقا.
معیار ها ی مختلفی داره تحصیلات زن ، قیافه زن و ...
میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه میکنه به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
اینجور مردهارو فقط بابد تا می تونی اعتماد به نفسشون و بگیری. ینی دایم از ظاهر و رفتارش ایراد بگیری، جوری که حس کنه منت سرش گذاشتی گه داری باهاش زندگی میکنی. اونوقت دیگه به خودش اجازه نمیده ازت ایراد بگیره، چون دیگه اصلا ایرادی نمیبینه
شما احتمالا از اون زنا هستی که خیلی به همسرت بال وپر دادی. وقتشه بال و پرش و بچینی😉😂
آرامش داشتن کنار یه نفر، از عاشقِ اون یه نفر بودن مهمتره♥️
وقتی طرف نمی خوادش می گه زشتی طلاق بگیر برو من بودم می گفتم تو لیاقت نداری واگرنه خیلیا چشمشون دنبال ...
کاملا اشتباه،اینجوری رو دنده ی لج میوفته، بله به حرف آدم دلش خنک میشه،اونوقت نه طلاق میده،مهریه رو یه قرون یه قرون میده،زندگی رو زهرمارتر از الان میکنه،
اسی میخواد جدا بشه،معقول بره جلو،مهریشو بگیره،جدا بشه،