2777
2789

چه شوهرای مزخرفی انگار چشاشونو بستن زن گرفتن 

اینا که لیاقت تشکیل زندگی ندارن خدایی چرا زن میگیرن ؟ 

لابدم همش تو فضای مجازی در حال دید زدنه؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
میگه نهایت بشه ۱۰۰ تو این چند سال مگه سکه هس که بترسم

چک نکرده که ‌. 

شما خودت پیگیری کن پیدا کن و من عموم کارشناس دادگستری هست گفت مهریه زن ۱ میلیون بود به نرخ امروز حساب کردن که چقدر میشه . خیلیم معقول بود . یادم نمیاد دقیقا. 

معیار ها ی مختلفی  داره تحصیلات زن ، قیافه زن و ... 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

اینجور مردهارو فقط بابد تا می تونی اعتماد به نفسشون و بگیری. ینی دایم از ظاهر و رفتارش ایراد بگیری، جوری که حس کنه منت سرش گذاشتی گه داری باهاش زندگی میکنی.  اونوقت دیگه به خودش اجازه نمیده ازت ایراد بگیره، چون دیگه اصلا ایرادی نمیبینه

شما احتمالا از اون زنا هستی که خیلی به همسرت بال و‌پر دادی. وقتشه بال و پرش و بچینی😉😂

آرامش داشتن کنار یه نفر، از عاشقِ اون یه نفر بودن مهمتره♥️

اندامت که خیلی قشنگه همه چیت به جاس

آبان ماهی 💯                                                      کاربری دست دو نفره‌‌.                                             من گیسوام🧷🦋یه دهه هفتادی که دهه هفتادی ها گردن نمیگیرنش( 79 ام)😁😂

وقتی طرف نمی خوادش می گه زشتی طلاق بگیر برو من بودم می گفتم تو لیاقت نداری واگرنه خیلیا چشمشون دنبال ...

کاملا اشتباه،اینجوری رو دنده ی لج میوفته، بله به حرف آدم دلش خنک میشه،اونوقت نه طلاق میده،مهریه رو یه قرون یه قرون میده،زندگی رو زهرمارتر از الان میکنه،

اسی میخواد جدا بشه،معقول بره جلو،مهریشو بگیره،جدا بشه،

وگرنه حرف که واسش نون و آب نمیشه

2809