2777
2789
عنوان

مامانایی که نوزاد دارید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 33 پست
خودت ک چیزای نفاخ نخور بعدشم دوست من شیشه شیر آنتی کولیک برای بچش گرفت فک کنم مارک دکتر براونز کولیک ...

هیچی نمیخورم بخدا خودمم یبوست گرفتم شدید

شیشه شیر خودشم گفتن ضد کولیکه والا نمیدونم

کره داریم ولی میترسم بدم😂با روغن زیتون دور نافشو چرب میکنم یکم بهتر مبشه

خوب تنبلی نکن انجام بده،جا دارو دادن

تو اینستا دیدم پاهای بچه رو تو دلشون جمع میکنن دورانی میچرخونن باد بچه در میره راحت میشه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خوب تنبلی نکن انجام بده،جا دارو دادنتو اینستا دیدم پاهای بچه رو تو دلشون جمع میکنن دورانی میچرخونن ب ...

اره دیشب این کارو باهاش کردیم چندتا باد داد بیچاره😂

تنبلی؟از دیشب تا همین الان نخوابیدم😖😖چشام دیگه تار میبینه 

چون بچم nicu بود چندروزی ببلاک ۱ تجویز کردن گفتن تا سر یکماه فقط اینو بده بعدش بیا دکتر برات باز تج ...

شیر خشکو یا کلآ نده بهش یا تغییرش بده مطمعن باش خوب میشه

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤
شیر خشکو یا کلآ نده بهش یا تغییرش بده مطمعن باش خوب میشه

فقطم شبا میخوره خیلیم باهاش حال نمیکنه ولی پرستارع ترسوند گفت سرخود قطعش نکن عوضشم‌نکن بچت سیستم ایمنیش ضعیفه

اره یه اسم دیگه داره الان

بجاش میتونی اهورا نی نی بدی

مثل گریپمیکسچره

البته باید 25روز رو رد کرده باشه

زیر یک ماه نمیدن

کولیک انواع قطره داره این بهش نیومد یه مدل دیگه بگو دکتر بنویسه بذاش

اروغشو حتما بگیر بعد شیر

دلشو گرم نگه دار

ماساژم بده شکمشو همیشه

باید صبرکنی کم کم بهتر میشه

پسرمن چهارماهگی خوب شد

شیرخودتم اگه میخوره رعایت غذاییتو داشته باش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
ای بابا اخه اصلا نمیتونه بخوابه راحت بچه

طبیعیه. باید صبور باشی. اون طفلی یهو دچار تغییرات شدیدی شده. تو محیطی بوده که دماش ایده آل بوده. مقوی ترین مواد رو از بدن تو جذب میکرده بدون هیچ ضایعاتی. تا حالا حس دفع رو تجربه نکرده. دست هیچکس بهش نخورده. آلودگی نوری و صوتی رو تجربه نکرده. الان انگار تو یه کابوس چشماشو وا کرده. تا دوماهگی همینن. بعدش خوب میشن البته اگه کولیکی نباشن.

سرد نیست ترنجبین؟باد بره؟من دارم ولی ندادم تا حالا بهش

برای یبوسته فکرکنم

من یجاشنیدم خوب نیست برای بچه

ولی دوستم همیشه میداد بچش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
2810