2777
2789
عنوان

بنظرتون این دلایل برای طلاق کافیه

834 بازدید | 96 پست

سلام 

۵ سال متاهلیم 

از اول بی مسئولیت و بی تفاوت بودن 

بی مهر و محبت هستن . هیچ توجهی به خانه و خانواده نداره. 

به شدت بیخیاله تو هر زمینه ای( مثلا مهمان میاد تا ۵۰ بار نگی نمیره خریدی انجام بده ) خسیس نیست ها

برادرش ک مجرده اکثر روز ها و شب ها خونه منه و من مخالفتم و چندین ساله اعلام کردم و ... ولی بازم میارتش

تو کل روز حتی ۵ دقیقا با هم صحبت نمی‌کنیم. 

به شدت پرخاش میکنه و حتی وقتی ازش یه سوال عادی میپرسم چنان داد میزنه و توهین میکنه ک نگو

اهل خرید واسه خونه و .... نیست چه برسه کادو یا لباسی و ...

تمام این چند سال یادم نمیاد به جز ۲ بار بیرون بریم باهم پارکی جایی

بارها گفتم من نیاز دارم برم بیرون و ... ولی توجه نکرده

بی احترامی به خانوادم میکنه اما جلوشون خونه 

اما چند مدتیه علنی جلو مامانم رفتاری نشون میده ک نشکن میده بی احترامی و 

اصلا روم غیرت نداره . من چند وقت پیش تا ۹ شب کلاس داشتم اما کلید دستش بود من سر کوچه وایستادم چون تاریک و خلوت بود زنگ زدم بهش ک بیا دنبالم گفت باشه 

۱ ساعت و ۴۰ دقیقه مجبور شدم همونجا وایستم ( تایمی بود ک هوا خیلییی سرد شده بود ) تا بیاد 

وقتی اومد گفتم چرا رد تماس میزدی و دیر اومدی 

گفت داشتم با بچه ها تو محل کارم بازی میکزدم😑😑😑😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂ب بلوغ فکری نرسیده گلممم 

اره اینجور ادمایی درست ننیشن شوهرخاله منم همینجور بوده و هست و خالمو پیر کرد بخاطر خرید نکردن بی مسیولیتی  ی بارقهر کن برو خونه بابات بگو اینجوریه شاید تلنگری بود

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
2804

نه عزیزم . به دقت خواندم ولی هیچیک دلیل  کافی برای طلاق نیست . فقط در مورد حضور برادرش در غیاب خودش در خانه شما تذکر اکید بهش داده میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

سلامت اعصاب و روان نداره با مدرک میتونی بعدم کاهلی در هزینه و مخارج و تمکین

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
😂😂😂ب بلوغ فکری نرسیده گلممم اره اینجور ادمایی درست ننیشن شوهرخاله منم همینجور بوده و هست و خالمو ...

خیلییب رفتارش بده خیلیی 

جلو مردم عالی رفتار میکنه اما امان از دل من

بخدا دلم خونه 

دیشب حواسم نبوده سیگارش و همراه آشغالها بیرون انداختم جلو مادرم هر توهینی از دهنش دراومد با داد و بیداد گفت بهم 

میگفت باید سیگارم و پیدا کنی

گفتم بابت شهرداری برده گفت برو بیارش

سلامت اعصاب و روان نداره با مدرک میتونی بعدم کاهلی در هزینه و مخارج و تمکین

نمیدونم این بشه یا نه

ولی من دکتر میرم و حدود ۶ ماهه دچار حملات تشنج و پنیک و افسردگی هستم و دکترمم گفت جدا شو تا نابودتر نشدی 

یعنی میتونم ثابت کنم روحی روانی تحت فشارم توسط همسرم

خیلییب رفتارش بده خیلیی جلو مردم عالی رفتار میکنه اما امان از دل منبخدا دلم خونه دیشب حواسم نبوده سی ...

مث شوهر منه منم بددهن بود لجوج بود خرید نمیکرد تفریح نمیبرد تازههههه دست بزن هم داشت میگفت میریم بیرون یکی نگات میکن ب همین دلیل نمیبرد منو جایی خونه ماماننمم نمیبرد منو دوسال زنش بود کلا س بار منو خرید نبرد و اارم جدا میشم چون ۲۰ سالمه چرا پیرم کن تواین دوسالم افسردم کرد گوشه نشینم کرد تا چند سال اینده روحم ترمیم نمیشه من بره ب جهنم دگ 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
2809