2777
2789

وای خیلی رو اعصابمه 

صبح ها ک افتاب در میاد نور ک میوفته اصلا خوشم نمیاد، روزایی ک صبح ها کلاس ندارم از تخت دلم نمیخواد بلند شم، ی حس بدیه، استرس هم وارد میشه یکم البته 

اصلا نمیدونم چرا 

صبح و بعداز ظهرا 

از لحاظ روحی بهمم میریزه افتاب ببینم تو اتاق 

ولی اگر ابری باشه و بارونی اینا اوکیم، مشکلم با اون افتابههه🥴🥴

... 🤍🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دقیقا همینحوریم و باید همیشه به همه ثابت کنم بابا من تنبل نیسم من از روز و افتاب بدم میاد ولی میگن نه تو تنبلی ک تا ظهر میخوابی ، ولی از طرفی عاشق شبم و زمستون ک زود تاریک میشه رو دوس دارم 

اتفاقا من از نور خورشید بدم نمیاد ولی اون هوای صبح زود هستا مخصوصا اگه هوا سرد باشه وقتی نفس میکشی یه سوزی میره تو ریه هات ، یا یه بوی خاصی داره هوا اون موقع منو یاد دوران مدرسه میندازه که تو اون سرما مجبور بودیم بریم مدرسه واسه همین از صبح زود خوشم نمیاد و اینکه خوابمم میاد خیلی اذیت میشم ولی خب مجبورم منم گاهی بخاطر کلاس پا شم

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

منم مثل تو شاید ریشه اش ازکودکیه که از زورکی مدرسه رفتن بدمون میومد 

الانم صبحا زود که پامشم حس بدی دارم با ایکنه۳۳سالمه 

بی انگیزم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
دقیقا همینحوریم و باید همیشه به همه ثابت کنم بابا من تنبل نیسم من از روز و افتاب بدم میاد ولی میگن ن ...

اره🤦🏻‍♀️من جمعه ها بیدار ک میشم همچنان رو تختم 

یا انقد میخوابم تا از صبح رد بشه 

... 🤍🦋
دقیقا همینحوریم و باید همیشه به همه ثابت کنم بابا من تنبل نیسم من از روز و افتاب بدم میاد ولی میگن ن ...

دقیقا منم خوابم زیاده با دو بچه و خیاطی و شغل و دو وعده غذا درست کردن و همه حون کندنی تو زندگب چون خواب صبحم بیشتره مادرم بهم میگه تنبلی انقدر میخوابی

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
منم مثل تو شاید ریشه اش ازکودکیه که از زورکی مدرسه رفتن بدمون میومد الانم صبحا زود که پامشم حس بدی د ...

من دیرم ک بلند میشم بدم میاد 

دلم میخواد زود بیدار شم ولیییی افتاب نباشهههه 

مثلا صبح های زود ک هوا هم ابریه خوشم میاد ولی افتاب ک میاد دیگه نه

... 🤍🦋
2809