هرروز زنگ میزنه میگه اماده شکن ک از پوشک بگیریش دیگه، پسرم تازه یکسال و چهارماهشه هنوز فرق جیش و پی پی رو نمیدونه. تازه میگف باید از هشت ماهگی میگرفتیش گفتم اخه زن حسابی ۸ ماهگش بچه چی حالیشه اخه ک بخاد خودش دسشویی کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گوش نده حق دخالت هم نده حتی اگ موقعش هم بود چون مادرشوهرت گفته بزار ی مدت بگذره ک حرف حرف اون نباش من مادرشوهرم همینجوری بود زندگیمو دست گرفته بود
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
بگومیارمش خونتون یه هفته خونتون میمونیم و همونجا از پوشک میگیرمش
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
واسه خبره به این زودی هنوز خیلی کوچیکه نمیفهمه دخترمنم تقریبا همین بچه شماست خیلی کوچیکه هنوز اهمیت نده اصلا بهش ولش کن بزار برا خودش بگه اگه بخوای به حرف مادرشوهر یا خانواده شوهر بری جلو که روز دوم زندگیت بهم میخوره