2777
2789

پوست صورتم منافذ زیادی پیدا کرده و شوهرم میگه پیر شدی. تو رو خدا درمانش چیه  چه کرمی بهتره؟ من تا حالا تو این کارا نبودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بعد از مشورت با دکتر و فهمیدن نوع پوستت حتما در طول روز سرم ویتامین سی بزن و قرص ویتامین‌ سی بخور 

من نه منافذ باز دارم نه جوش نه تیرگی و لک و ...همشم بخاطر همیناس 

و اب کافی بخور 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

فشیال 

آبرسان بخوام معرفی کنم بهت ژانداوز معرکست 

اوممم برو کلنیکای زیبایی مجبور شد دست به جیب شه  دیگه گیر نمیده بهت

من قربانی فقر حوصله هستم که قدرت خریدن نقاب را نداشت خوشا آنان که داشتند و خریدند و عزیزند                شاید در جهانی دیگر🖤

عزیزم بعد از مشورت با دکتر و فهمیدن نوع پوستت حتما در طول روز سرم ویتامین سی بزن و قرص ویتامین‌ سی ب ...

ببینم از اول لک نداشتی یا از بین رفته

من قبلا پوستم خیلی شفاف بود ولی الان پر لک های کرم رنگه

بقیه میگن دیده نمیشه ولی در مجموع خودم حس میکنم

الان فصل کدو حلوایی و نارنگی و سیبه   از اینا زیاد بخور ادویه به غذا نزن فقط نمک زردچوبه رب و گردلیمو     سرکه سیب هم خیلی خوبه به جای چای چای سبز بخور    سعی کن غذا رو کم نمک بخوری و غذای سالم یک روز در میان حمام برو   تا دو هفته دیگه پوستت درست میشه   سعی کن هر روز کدو حلوایی بخوری خامشم بد نیست  میتونی به جز سیب و موز و کیوی  هر میوه ای که میخوری یکم بمالی صورتت و بعد بیست دقیقه بشوری 

ببینم از اول لک نداشتی یا از بین رفتهمن قبلا پوستم خیلی شفاف بود ولی الان پر لک های کرم رنگهبقیه میگ ...

یه مقدار کم داشتم که از بین رفت الانم پوستم کاملا بدون لک و ...سالی یه جپش میزنم که اونم طبیعیه 

قرص ویتامین سی و سرم ویتامین سی خیلی کمک میکنه

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

عزیزم بعد از مشورت با دکتر و فهمیدن نوع پوستت حتما در طول روز سرم ویتامین سی بزن و قرص ویتامین‌ سی ب ...

ویتامین سی را خودتون خریدید یا پزشک معرفی کرد 

سغنی میخوام بدونم هر پوستی ویتامین سی مربوط به خودش را داره یا اینکه یه نوع سرم هست که برای هر نوع پوستی کاربرد داره ؟ 

میشه راجع بهش یه کم بهم اطلاعات بدید من هیچی راجع بهش نمیدونم ولی دلم میخواد استفاده کنم 

پوستم معمولا چرب هست جای جوش دارم و لکه 

یه مقدار کم داشتم که از بین رفت الانم پوستم کاملا بدون لک و ...سالی یه جپش میزنم که اونم طبیعیه قرص ...

اوهوم.. خب خداروشکر

ببینم این فشیال و اینا تابحال رفتی؟

چجوریه خوبه؟ واقعا تاثیر بلند مدت داره بعد چندبار رفتن یانه

ویتامین سی را خودتون خریدید یا پزشک معرفی کرد سغنی میخوام بدونم هر پوستی ویتامین سی مربوط به خودش را ...

قرص رو داروخانه ها دارن تهیه کنید عزیزم 

سرم هم برای همس و همه میتونن استفاده کنن اونم داروخانه داره معمولا

همون جور که دوستان گفتن باید فیشیال بری تو خونه هم پوست پرتغال و خشک کن آسیاب کن با شیر یا گلاب قاطی کن یه رب بذار بمونه ویتامین سی هم جوش و لک ها رو از بین میبره هم کلاژن سازی میکنه 

2810