2777
2789
عنوان

معلم دخترم رفته دوتا خانومو اورده

290 بازدید | 39 پست

دخترم دیروز کامل دوبار رفت دست و صورتشو شست منم چک کردم تمیز تمیز بود مسواک زد غذا خورده و مانتو شلوار شسته شده و ادکلن زده رفت مدرسه کلاس اوله

رفتم دنبالش گفت مامان خانومم دونفرو اورده ک ببینید صورتشو نشسته

مدرسه دولتیه

بد عصبی شدم از کارش

ب نظرتون الان مدرسشو عوض کنم ببرم غیر انتفاعی اذیت میشه؟؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
خانم بهداشت رو میارن دقیقا دیروز دختر منم همچین برنامه ای داشتن

ناظم و معلم دومیا

میگم دخترم تمیزء تمیز بود کلی عطرو ادکلنم خالی کرده بود رو خودش ک شیک باشه مثلا

اون مربوط به بهداشته همه رو چک میکنن

چقدر حساس هستید

ادکلن هم نزن به بچه الکل داره حساسیت میاره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بجا اینکه سریع صورت مساله رو پاک کنی برو از حق بچه ات دفاع کن

از کجا معلوم مدرسه غیرانتفاعی این کارو نکنن؟ فکر گردی اونجا چه خبره؟

خیلی ب حرف بچه هفت هشت ساله مطمئن نباش. شاید ی مورد دیگه بوده شاید بحث دیگه ای بوده

اول برو ببین چی بوده داستان..بعدم بگو خودت باید میگفتی نه که کسی رو بیاری و چرا تو جمع گفتی و..

من باشم اول یه کاری می‌کنم اون معلم بگه غلط کردم 😊یعنی چی که بچه کوچیک رو بی دلیل تحقیر میکنن

همینطوریش داره بچمو اذیت میکنم ی چیزم بگم بدتر بشه باهاش

توروخدا انقدر ناناز بار نیارید بچه هارو...

بد بخ معلما از دست مادرای این نسل.

کاری نکرده بورو که میخواس بری مدرسه رو عوض کنی به دخترت یاد بده در کمتل ادب حرفشو بزنه بگه شستم تا کی میخوای اصل مسئله رو عوض کنی براش چارروز دگ دانشگاشم عوض میکنی ؟شوهرسم عوض میکنی؟

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2809