2777
2789

با ی پسره اشنا شدم یک ماهه

خانواده هام میدونن

اونروز میگفت میشه اون عکستو برام بفرستی گفتم چرا گفت دوست دارم بذارم بکگراند صفحه چت تلگرام🤦🏻

ب نظرتون چرا؟

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804

اگه بگم چرا تعلیق میشم

https://t.me/+7TVe75HqN8QwMDdk     به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕///////////////////جنبيدن آن پشه عيان در نظر ماست😉

بابا این چرتو پرتا اول رابطه هی هست 

بعد دو سه ساعت بر میداره

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

اولا که فقط من اینو نگفتم نگاه کنی بقیه هم دقیقا میگن لوسهبعد یه ماه آشنایی میخواسته به یه بهانه ای ...

وقتی گفته فلان عکستو بفرست ینی قبلا هم دیده و بحث بهانه نیست

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
2809