2777
2789
عنوان

شربت امگا 3 میشه به بچه شیش ساله بدن

130 بازدید | 31 پست

بچم گفتن اصلا تمرکز نداره حواسش خیلی زود پرت میشه دقت نمیکنه اگه هی بهش بگم حواست جمع کن زود یاد میگیره ولی به کوچکترین چیزی تمرکزش از بین میره میگن امگا 3خوبه بهش بدم به نظرتون؟کسی تجربه نداشته؟

پسر بزرگ منم اینجوری بود داروی خاصی ندادم برای مدرسه بردمش غیر انتفاعی خود ب خود خوب شد 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشكل ريشه اي حل كن

اختلال توجه و تمركز داره بايد ببري

روانشناس كودك با نوروفيدبك يا بازي درماني

حل ميشه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
مشكل ريشه اي حل كناختلال توجه و تمركز داره بايد ببريروانشناس كودك با نوروفيدبك يا بازي درمانيحل ميشه

خیلی سخته ببرمش دکتر اهل شهر کوچیکم هیچی نداریم😭😭

خیلی سخته ببرمش دکتر اهل شهر کوچیکم هیچی نداریم😭😭

كلي سايت هست سرج كن 

ويزيت انلاين شو.

پشت گوش ننداز

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
الان چند سالشه؟پرخاشگر نبود؟یا مثلا بقیه رو اذیت کنه؟

پسرم الان ۱۴ سالشه 

آرامش خاصی داره پسرم 

ب قول دوستان مثل شاهرخ استخری 

ب هیچ وجه پرخاشگر نبود 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
پسرتون شیطنت هم داشت؟؟

نه از اول ک نوزاد بود رو سایلنت بود تا الان 

شربتو نمی‌دونم چقدر تاثیر داره اما گوشی و تلویزیون و داد زدن و دعوا و سروصدا و کم خوابی و دیروقت خوابیدن و رو تمرکز بچه تاثیر داره حتی اگه یه موردو دارین درستش کنین

خمیر بازی ، گل بازی ، آب بازی ، حباب بازی ، بازی های فکری ، نقاشی و این دست بازی ها خیلی کمک کننده اند

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
2810