2777
2789

فکر میکنم اخلاقامون خیلییی متفاوته مثلا من اهل شوخی مسخره بازی بگو بخند آرایش تیپ زدن ادا اصول بچه بازی ام و اصلا دست خودم نیست نمیتونم عوض بشم عوض هم بشم افسردگی میگیرم چون پارسال تجربه اش رو داشتم و اصلا کلا بیکار نمیتونم یه جا بشینم و همش توخونه باشم بچه داری نمیتونم اصلا دوستم دارم خیلی برم بیرون ولی شوهرم اخلاقش خشک تعصبی و خیلی دوستداره با حجاب باشم وآرایش اصلا نکنم وفضای مجازی فعال نباشم وووو دلقک بازی در نیارم داریم الان مشاوره واقعا به نظرتون این دو آدم کنار هم به آرامش میرسن یا دارم خودم گول میزنم؟؟ با مشاوره میتونن عوض بشن تغییر کنن؟؟ میتونیم یعنی؟ 

متخصص تشخیص بیماری افسردگی اضطراب وسواس نشخوار فکری چون نوع شدیدش رو داشتم والان حالم عالیه 💚💚💚 سوالی داری بپرس درخدمتم 😊😊😊😊 یلدا صدام کنید.. عاشق مازندران 🤚🤚🤚🤚🤚تازه به دنیا اومدم♡♡♡ جغد خوش خنده هستم 🤣😁🤭🙃🙃🙃👋👋👋

سخته 

یه جاهایی بایذ شما کوتاه بیای 

یه جاهایی همسرت 

اینکه بگی نمیتونم و بگه نمیشه،نداریم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
سخته یه جاهایی بایذ شما کوتاه بیای یه جاهایی همسرت اینکه بگی نمیتونم و بگه نمیشه،نداریم

ارع دقیقا میخاستم چندبار جدا بشم گفتم هردو اذیت میشیم 

متخصص تشخیص بیماری افسردگی اضطراب وسواس نشخوار فکری چون نوع شدیدش رو داشتم والان حالم عالیه 💚💚💚 سوالی داری بپرس درخدمتم 😊😊😊😊 یلدا صدام کنید.. عاشق مازندران 🤚🤚🤚🤚🤚تازه به دنیا اومدم♡♡♡ جغد خوش خنده هستم 🤣😁🤭🙃🙃🙃👋👋👋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
ارع دقیقا میخاستم چندبار جدا بشم گفتم هردو اذیت میشیم

اگر میخوای زندگی رو ادامه بدی اره برید پیش مشاور 

و با هم به سازش برسید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
نه اون عوض میشه،نه شما،تقریبا هیچ آدمی عوض نمیشه،و ذاتش رو نمیتونه تغییر بده،منتظر تغییر نایست،این ا ...

من خیلی آزار میبینم از اخلاقاش چون من هزار بار گفتم تو این چند ماه که من همینم نمیتونم جورع دیگه باشم نمیخوای منو طلاقم بده 

وقتی انسان ازدواج میکنه یکسری تغییرات رو باید بپذیره. 

نمیشه تو مجردی فرضا هر رفتاری دوست داشت داشته باشه و همون رو با خودش وارد دنیای متاهلی کنه.

هدف از ازدواج رشد فکری، سازندگی و ... هست، تجربه عشق و داشتن هدف مشترک هست. یکسری بچه بازیا رو باید کنار گذاشت. 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻
سخته ولی هیچی نشد نداره خاستن ک باشه همه چی روب راه میشه فقط مراقب باشید حرمت از میون برداشته نش ...

ارع

وقتی انسان ازدواج میکنه یکسری تغییرات رو باید بپذیره. نمیشه تو مجردی فرضا هر رفتاری دوست داشت داشته ...

اخلاص رو چه کنیم الان من آرایش دوستدارم روحیه ام خوب میشه اون میگه اصلا نکن یا بزور میگه چادر سرت کن چه کنم

وقتی انسان ازدواج میکنه یکسری تغییرات رو باید بپذیره. نمیشه تو مجردی فرضا هر رفتاری دوست داشت داشته ...

اون همیشه زور گفت بهم تا اینکه پارسال افسردگی مزمن گرفتم 

اخلاص رو چه کنیم الان من آرایش دوستدارم روحیه ام خوب میشه اون میگه اصلا نکن یا بزور میگه چادر سرت کن ...

مگه شما این چیزا رو زمان خواستگاری و نامزدی نمیدونستی؟

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻

ببخشید اخلاق

2809