2777
2789
عنوان

دارم ساک بیمارستان سه قلوهامو میبندم💖🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 7273 بازدید | 258 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و خیلی زیباتر اینه ک همچنان اینجایی و از شدت بیکاری بیخیال هم نمیشیسعی کن به مسائلی ک بهت ربطی نداره ...

اتفاقا آسیب میزنه بچه پر رو 

آنقدر تاپیک فیک میزنید که دیگه کسی به باردارهای واقعی اعتماد نمیکنه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

2805

استاتر چی میگن؟؟؟اگه دروغ میگی که واقعا کارت زشت هست اگه راست میگی ثابت کن واقعا به شعور کاربرهاتوهین نکنید کمبود محبت دارین یا کمبود دیده شدن دارین که این کارها میکنید 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من کاری با این کاربر ندارم چون خودم هم شک کردم که قیمه.ولی شما هم اصلا کاربر خربوریدان نیستی اون اصل ...

وقتی باهاش صحبت نکردی نگو خربوریدان نیست اتفاقا خود خودشه هیچ چیزش فرق نکرده

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 این کاربر فمینیسته 😉

من 31 هفته زایمان کردم گفتن نه فشارت بالاست نه دهانه رحمت بازه ولی بخاطر خارش کی داشتم آزمایش دادم گ ...

دیه ش تشکیل شده بود عزیزم؟من هنوز هفته ۱۵ هستم اما گفتم پایینه میترسم میگم ببینم کی باید بزنم

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
اتفاقا آسیب میزنه بچه پر رو آنقدر تاپیک فیک میزنید که دیگه کسی به باردارهای واقعی اعتماد نمیکنه

این کاربر فیکه دوستان

من اوپرا رو چندین ساله میشناسم از وقتی خواننده خاموش بوده هیییچوقتتتت ندیدم اوپرا  کسیو قضاوت کنه یا بگه دروغ میگه

تاپیک فیکه؟!😳 از کجا فهمیدید اسی ک عکسی هنوز نفرستاده

من حتا نتونستم عکس لود کنم ،اصلا ارسال نمیشه ،خطا میده هرزمان درست شه میزارم ،از کسی ترسی ندارم....

فکر بیمارگونه یسری افراد برای من ذره ای اهمیت ندارم 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2809