2777
2789
عنوان

دارم ساک بیمارستان سه قلوهامو میبندم💖🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6094 بازدید | 258 پست
اتفاقا آسیب میزنه بچه پر رو آنقدر تاپیک فیک میزنید که دیگه کسی به باردارهای واقعی اعتماد نمیکنه

کاش شعورم در حد شمابود و مثل خودت باهات حرف میزدم 

حیف پدر و مادر بالا سرم بود و ادب یادم دادن

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کاری با این کاربر ندارم چون خودم هم شک کردم که قیمه.ولی شما هم اصلا کاربر خربوریدان نیستی اون اصل ...

بله خودش هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازینفر کمک بگیر عزیزم

خیلی دوریم از خانواده هامون  و تو این شهر به خاطر شغل همسرم اومدیم و غریبیم کسی نیست پیشم کارامم سیسمونی رو چیدم یه کم اکسسوریاش مونده فقط و اینکه آتلیه بریم و کلیپ سیسمونی رک بگیرم و آرایشگاه و غیره ازین ورم همسرم اصرار داره که حتما تهران زایمان کنم درگیر دکتر و بیمارستلن و کارای بیمارستان تو تهرانم هستیم و با تهرانم فاصله دارم برای همین استرسم بیشتر شده و تنبلی هم میکنم تازه این ماه های آخر من حالت تهوع گرفتم و معده درد به جای سه ماهه اول الان به بوی غذا اینا حساس شدم اینم اذیتم میکنه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804
عزیزم خواهرم تو توی مرحله حساسی هستی ...این افراد از شسطان هم بدترن ک ملاحضه حال شمارو نمیکنن هر گون ...

از شیطان بدتر ؟

اگه معلوم شد فیک هستن بلدید عذر خواهی کنید ؟

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

من حتا نتونستم عکس لود کنم ،اصلا ارسال نمیشه ،خطا میده هرزمان درست شه میزارم ،از کسی ترسی ندارم....ف ...

من داشتم تاپیکاتون رو نگا میکردم همه عادی بودن نمیدونم چرا بعضیا گیر دادن ک فیکه

براتون مهم نباشه اصلانم ب خودتون فشار نیارید هم برا خودتون هم دخملاتون خطر داره

استاتر چی میگن؟؟؟اگه دروغ میگی که واقعا کارت زشت هست اگه راست میگی ثابت کن واقعا به شعور کاربرهاتوهی ...

😟عجب 

همین ک عکسارو از تو تاپیکهام پاک نمیکنم پس ضعفی ا ودم ندارم ...

اگه دروغگو بودم ک فورا عکسارو پاک میکردم ک لو نرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بر چه اساسی فکر می‌کنید این تاپیک دروغه ؟ آخه چیزی نگفته که ؟

بر اساس تاپیک قبلی و عکساش یه سرچ کن از گوگل میاد بالا که مال یه جای دیگس

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 این کاربر فمینیسته 😉

دوستان کاربر راز مامانیی همین چند وقت پیش دیدین چجوری همه ما رو اسکل کرده بوده لطفا زود اعتماد نکنید

😄مگه میخای پول بدی ب من ک میگی اعتماد نکنین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2809