2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 263 پست
الان دخترت چندوقتشه؟پسر من پنج ماه و ده روزشه،قبلامدام بالا می‌آورد ولی تقریبا الان رفته رفته خیلی ب ...

دختر من دو سال و چهار ماهشه ... ببین اگه مدفوعش شل  و آبکی  شاید به لاکتوز حساسیت داره ...چون  یکی از نشونههای حساسیت به لاکتوز مدفوع شل به دفعات ...همون ۵ باز دفع هم زیاد نیست؟ باز هم به نظرم ازمایشات کامل و به دکتر بگو بنویسه تا تکلیفت مشخص بشه که بچه ت به چی آلرژی داره ....بعد درمانش و دنبال کن...

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علایم پسرت چی بود مدفوعش لزج بود؟

لزج و خونی

همین. علائم دیگه ای نداشت.

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
مدام لزج و خونی بود؟ برا پسر من اصلا خون نیست حتی سبزم نمیشه فقط لزجه

وا خوب چرا گفتن آلرژیه پس؟

مدفوع لزج یعنی بلغمی. چیز خاصی نیست

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
پ چرامنانقدردکتربردم براش ازمایش‌نمینویسن ؟ ازمایشش‌چیه؟ الان مدفوعش ی کم کمتر شده ببین مثلاً من صبر ...

بعضیا به ادویه هم حساسیت دارن

برای حساسیت هم تست پوستی انجام میدن هم آزمایش خون که مشخص میشه به چی حساسه

البته برای ما حساسیت به ادویه و اینا نبود و اطلاعات خوبی در این زمینه ندارم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
من اصلا و ابدا تاخالا خون ندیدم فقط استفراغ و مدفوع لزجش بود ک تاالانم هست ولی استفراغش خیلی خیلی به ...

بیشتر شبا دلدرد خودشو نشون میده

اول مخاطی و آبکی هست به مرور خون توی مدفوعش میاد که یعنی حساسیت خیلی پیشرفت کرده و متوجه نبودیم و روده کمی آسیب دیده

خب مگه اشکال ندارن حبوبات؟ اون اولادکترایناروهم حذف کرد اما الان نمی‌دونم بچم نزدیک۶ ماهشه

نه اونو بخاطر حساسیت حذف نکرده

بخاطر نفخش حذف کرده منم تا 5 الی 6 ماهگی نمیخوردم که خیلی اذیت نشه

بله دکتر بهم گفت هرچی ک مواد نگهدارنده داره رانی آبمیوه صنعتی دلستر... ارده کنجد حذف کن

خوب پس حساسیت بچه شما کمی متفاوتر هست از مال ما

اینا رو دکترا میگن حذف کن چون به مرور بهتر میشه و روده هاشون تکمیل میشه و خوب میشن

البته به حرفای منم اکتفا نکنید ولی پیگیر باشید چون حساسیت خوب نشه بزرگ میشن اذیت زیاد داره

2810