چیکار میکنید پسر من پنجماهشه تقریبا همیشه مدفوعش لزجه چندتادکتربردم همه هی میگم حساسیت داره حساسیت داره بخداهیچی نمیخوردم الان ی روزهست ی روز نیست ولی استفراغش بهترشده خیلی صبحا چای نبات و نون خالی میخورم ناهاروشامم شده مرغ و گوشت گوسفندی آبپز بدون رزدچوبهغو ادویه و رب ... فقط پیازمیزنم و سیبزمینی میریزم توش دلم لک زده واسه همه چی
الان دخترت چندوقتشه؟پسر من پنج ماه و ده روزشه،قبلامدام بالا میآورد ولی تقریبا الان رفته رفته خیلی ب ...
دختر من دو سال و چهار ماهشه ... ببین اگه مدفوعش شل و آبکی شاید به لاکتوز حساسیت داره ...چون یکی از نشونههای حساسیت به لاکتوز مدفوع شل به دفعات ...همون ۵ باز دفع هم زیاد نیست؟ باز هم به نظرم ازمایشات کامل و به دکتر بگو بنویسه تا تکلیفت مشخص بشه که بچه ت به چی آلرژی داره ....بعد درمانش و دنبال کن...
بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج..
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
مدام لزج و خونی بود؟ برا پسر من اصلا خون نیست حتی سبزم نمیشه فقط لزجه
وا خوب چرا گفتن آلرژیه پس؟
مدفوع لزج یعنی بلغمی. چیز خاصی نیست
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود