2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 263 پست

عزیزم دختر منم همینطوری بود

اول خون تو مدفوع 

بعد هم که قطع شد صورتش به طرز فجیعی ریخت بیرون.

همشم دکترا میگفتن پیدا کن به چی حساسیت داره.

خیلی سخت بود تا ۷ ۸ ماهگیش رژیم سخت داشتم عصبی شدم

خود بچم اولش اینقدر خوش اشتها بود و تپلی با رژیم لاغر شد.

الان فکر میکنم اگر برگردم رژیم نمیگیرم فقط پروتئین گاوی رو مصرف نمیکنم.

برای مدفوع شلش هم صبح ظهر شب دو قاشق چایی خوری مریم گلی با نبات حل میکردم بهش میدادم ...مدفوعش سفت میشد خون هم کمتر میشد.

برطرف میشه ان‌شاءالله نگران نباش به خودت هم سخت نگیر برنج و نون بخور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرمنم حساسیت به پروتئین گاوی داشت اساسی من ۳ماه شیرخورد بعدشیرخشک دادم اونم انواع مختلف که بهش نمیساخت اخررفتیم پیش یه متخصص الرزی یه نامه داد شیرخشک از حلال احمرگرفتیم بااین حال بازم بعضی وقتا صورتش میریزه بیرون چون غذا خورشده بعضی چیزا بهش نمیسازه 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
عزیزم دختر منم همینطوری بوداول خون تو مدفوع بعد هم که قطع شد صورتش به طرز فجیعی ریخت بیرون.همشم دکتر ...

قربونت عزیز پسرمن اصلاتاحالاکه نزدیک۶ خون ندیدم فقط لزج هست صورتش هم اصلا نمیره بیرون ی ذره حالت قرمزی و جوش ریز داره خطریشش همین 

صبح ها من مربا خالی میخوردم با عسلناهار و شامم میتونی همه غذاها رو با مرغ درست کنی اتفاقا بد نمیشهبی ...

خب مگه اشکال ندارن حبوبات؟ اون اولادکترایناروهم حذف کرد اما الان نمی‌دونم بچم نزدیک۶ ماهشه

من دو تا بچم حساسیت داشتن یکیش حتی به کنجد و عسل هم حساسیت داشتدوستم بچش در کنار پروتئین گاوی به نگه ...

بله دکتر بهم گفت هرچی ک مواد نگهدارنده داره رانی آبمیوه صنعتی دلستر... ارده کنجد حذف کن

2810