2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 144 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

پسر منم به لبنیات و تخم مرغ و هزارتا چیز دیگه حساسیت داشت چند ماهه اول تولدش نمیدونستم هردومون خیلی سختی کشیدیم تا اینکه بردمش بیمارستان طبی کودکان و موارد الرژیش مشخص شد دیگه خیلی رعایت کردم تا کمی بهتر شد برای من هم تجویز شیر خشک ندادن البته الان اقا 17 سالشه یه جور دیگه اذیت میکنه😅

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
علایمش چی‌بود؟ بردی بیمارستان علایمش گفتی ازمایش‌دادن؟ شیرخشک دادن؟

تنام بدنش به صورت کهیر میشد تا حدی که من تا شش ماهگیش نمیتونستم پوشک بذارم فقط کهنه اونم با هزارتا روش

وقتی بردم بیمارستان براش هم ازمایش نوشتن و هم تست پوستی تا تک تک موارد الرژی مشخص شد و به من گفتن اینا رو نخور وقتی هم که خودش غدا خور شدبهش نده ولی شیرخشک ندادن 

بازم شما طبق دستور پزشکش رفتار کن بهتره البته که درکت میکنم کار بسیار سخت و طاقت فرسایی 

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن

پسر منم تا یکسالی حساسیت به پروتئین گاوی داشت

کلا هر چیزی که توش پروتئین گاوی هست نباید بخوری حتی یه تیکه کیک 

من اگه یه تیکه کیک هم میخوردم ریه بچم صدا میداد و تو مدفوعش خون میومد 

کامل مراعات کنی بچه اذیت نمیشه

بقیه خوراکی ها خودتو محدود نکن ادویه اشکال نداره ، بادام و قرص کلسیم هم حتما بخور

2809