2777
2789
عنوان

کسی میدونه ماهواره گذاشتن چقدر هزینه داره❔

| مشاهده متن کامل بحث + 4209 بازدید | 602 پست
ما رسیور معمولی گرفتیم،البته الان نه چندسال همونم خوبه و عوض نمیکنیم.کانال اچ دی هم میگیره.همین برام ...

برای شما کجاهارو نشون میده؟؟؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای اوای کلک نامحسوس همه رو جمع کردیا شیطون😉

اره دیگ گفتم دوس داشتین حرف بزنین 😂

هم شما تاپیک نزدین که حاشیه برین 

هم بروز میشه من به جواب سوالم میرسم 

دو طرف سود میبرن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

2805
اره دیگ گفتم دوس داشتین حرف بزنین 😂هم شما تاپیک نزدین که حاشیه برین هم بروز میشه من به جواب سوالم م ...

از اولم حس کردم برا همینه  ولی خب الان ناجیان میان همه رو از دستت نجات میدن چون باعث شدی با اسم ماهواره همههههه از راه بدر شن 🤣🤣🤣🤣 لاکپشتای نینجااا کجایین😁😂

اکیپ سوگلی های سایت#

گفتم مشید گف فک نکنم ببینه نگو مخالف بودی کلک 😂

خخخخخ ارع راستش بین خونواده خودم همسرم (امین جان) کسی نداره نمیدونم اصصصصلا

@ملکه70    همسرم دقت کن 

@اوج_آسمان     همسسررررم 

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

ای اوای کلک نامحسوس همه رو جمع کردیا شیطون😉

چطورین سوگلی هااآ خخخ خوبین یکی دیروز میگف نکنه منحل شدن گفتم ن هستیم

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

خخخخخ ارع راستش بین خونواده خودم همسرم (امین جان) کسی نداره نمیدونم اصصصصلا@ملکه70 همسرم دقت کن @ا ...

تو شروع کن به دیدن بقیه هم راه میفتن 😂

من تازه خریدم ماهواره،دستم تنگ بود ارزون خریدم...اون ریسورشو ازون جیبیا گرفتم اندازه کف دستته،بشقابو جکش رو هم دست دوم پیداکردم.کلا ۲/۵دراومدهمه چیش باهم.نصاب هم اشنابود 

از اولم حس کردم برا همینه ولی خب الان ناجیان میان همه رو از دستت نجات میدن چون باعث شدی با اسم ماهو ...

🤣🤣اره بعضیا کاسه داغ تر از اش هستن 

چطورین سوگلی هااآ خخخ خوبین یکی دیروز میگف نکنه منحل شدن گفتم ن هستیم

خوبیم سوگلی فداات شماخوبین سوگلی😍😁😂

وقتی همه قایم بشن معلومه که اینا حس پیروزی بشون دست میده 😏😂 میگن مامنحلشون کردیم

اکیپ سوگلی های سایت#

من تازه خریدم ماهواره،دستم تنگ بود ارزون خریدم...اون ریسورشو ازون جیبیا گرفتم اندازه کف دستته،بشقابو ...

یعنی از اون کوچیک ها بخریم تو کیفیتش تاثیری داره؟؟ 

کجاهارو میاره؟؟ 

خوبیم سوگلی فداات شماخوبین سوگلی😍😁😂وقتی همه قایم بشن معلومه که اینا حس پیروزی بشون دست میده 😏😂 ...

من ک همش سایت پلاسم بزنید یکیتون یع تاپیک خب هم خودت هیچ وقت تاپیک نزدی

نشنیدم تا حالا این دیگ چیه

یعنی تلویزیون خودش ماهواره داره فقط نیاز به دیش داره

https://daigo.ir/secret/4664694205 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

2809