2777
2789

الان ترم ۷ هستیم همکلاسیمه ۳ سال باهم رل و پارتنر بودیم این تابستونی جدا شدیم اولش پذیرفت بعد پریشب زنگ زده گریه زاری میکنه دیروز هم کلاس نیومد منم از طریق خواهرش بهش پیام دادم تا نیای منم کلاس نمیرم دیگه. 

زحمتاش بخاطر من بر باد میخواد بده گفته مرخصی تحصیلی یا حذف ترم گفتم هر کاری تو کردی منم همون میکنم. چطوری برش گردونم سر کلاس؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

وقتی دوتا بچه میرن تو رابطه....

کی میگه عشق کافیه ؟!هرکی اینو میگه بیارینش تامن بزنم تو دهنش:/عشقی که جونم به جونش بند بود الان ارزوی مردنش رو دارم هرروزباارزوی مرگش بدرقش میکنم 🖤🥀من پر شدم از نفرت 💔🖤

وا چرا برات مهمه

کسی که دلش به حال خودش و زحماتش نمیسوزه

اشتباهه بقیه بخوان کاسه داغ تراز اش بشن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

داره لوس بازی در میاره پسرم پسرای قدیم پاشو برو کلاست براتم مهم نباشه هر کار دلش میخواد کنخ

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

🥫🍚 سس ماست

💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤 

البته  عزیزم شاید منم جای تو بودم این کارو میکردم 

و نمی تونستم منطقی باشم

همین الان شم باهم بخث مون میشع

تهدیدش میکنم ک‌دانشگاه نمیرم

چون تو ناراحتم کردی حوصله ندارم 😂🤦🏻‍♀️

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

یه هفته پیچونده رفته صفا سیتی توام بشین زار بزن هیچ پسری ارزش غصه نداره بیخیال شاید شاغل شده و از درساش عقب مونده بابا ول کو تو فکر خودت باش الانم جم کن برو کلاس

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
2809