2777
2789
عنوان

دوستان من درمورد رابطم میخوام یه چیزایی بگم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من متوجه شدم دقیقا همه چی برمیگرده به ذهن ادم،همون چشم زخم اگه بهش فکر کنی و بترسی ازش اتفاق میوفته اگرم اهمیت ندی هیچی نمیشه،ولی در کل رابطتو دربارش جایی چیزی نگی خیلی خیلی بهتره

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

ولی من برا درست شدن رابطت ۱۰۰ هزار تا رو به قبله صلوات فرستادم 😔💔😂

وآقا این خارجیا صلوات و این چیزا ندادن ،همه به فنا مگه رفتن.خب بابا بعضی آدما گاهی دوست دارن دوری کنن.تنها باشن.یا مودی هستن

2805

عزیزم فکر کنم این باور شماست ازونجایی که باورش کردین هر وقت راجع بهش حرف بزنین اتفاقی میفته و فاصله میفته لذا این اتفاق داره میفته باورتونو تغییر بدین به این روش ازین به بعد فکر کنین که هیچ اتفاقی یا حادثه ای قرار نیست بین شما فاصله بندازه

وقتی چشم بخوره کسی اون قضیه کنسل میشه یا فقط مانع میفته؟

اوضاع خراب میشه باعث قهر ودلخوری میشه ،حتی ممکنه کنسل بشه ،بهتره خوشی هاتون رو جار نزنید ،خوشی هاتون رو  استوری نکنید

عزیزم فکر کنم این باور شماست ازونجایی که باورش کردین هر وقت راجع بهش حرف بزنین اتفاقی میفته و فاصله ...

نه باور کن اصلا باور من نیس من اصلا بار اول نفهمیدم بعد از چندروز که تعریف کردم فهمیدم از کجا خوردم

اصلا جدا از اون قمر در عقربم هست

اوضاع خراب میشه باعث قهر ودلخوری میشه ،حتی ممکنه کنسل بشه ،بهتره خوشی هاتون رو جار نزنید ،خوشی هاتون ...

مثلا اون برا من استوری گذاشته بود یه جمله بعد من به دوستم گفتم اینو اونم گفت واو حالا چی میشه

خودتو با این حرفا گول نزناون میره خیانت میکنه یا دلش و فکرش پیش یکی دیگه س استوری هام برا یکی دیگه س ...

ای بابا منم خواستم بگم اینو چرا همه چیز رو در نظر میگیره به جز این الان که اکثر پسرها همینن یهو غیب میشن چون با چند نفرن

19، 29، 16
2809