دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
سلام عزیزمحالت خوبه؟امیدوارم که الان خوشحال باشی و بدون هیچ مشکلی ذوق بارداریتو بکنی
سلام عزیزم ممنون شما خوبید
فعلا سونوی هشت هفته وازمایش چکاپ کامل را دادم .سونو هشت هفته که خداراشکر نرمال بود ضربان قلبش هم برام گذاشت یک جنین بود ودوقلو نبود
ولی یکم برای جواب ازمایش چکاپ وغربالگری اول که دو هفته دیگه هست استرس دارم ونگرانم که اصلا رشد داشته ومشکلی نداشته باشه.انشاالله خدا خودش برام حفظش کنه وصحیح وسلامت بدستم برسونه معجزشو
من از استرس ونگرانی برای سلامتیش هنوز به کسی خبر بارداریمو ندادم فقط همسرم ومادرم در جریانن
به قول فروغ فرخزاد: تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤