2777
2789

سلام بچه از استرس دارم میمیرم 

من آخرین پری از روز ۱۸ شهریور بوده 

۱۰ آبان آزمایش بتا دادم شد 309

به دکتر نشون دادم گفت خیلی کمه دوباره آزمایش بده

حالا دیروز دوباره آزمایش دادم شدن 91683.4

به نظرتون بارداری مولار هست⁉️😭😭😭😭

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
خیلی بتا رفته بالا

آره نگرانیم از همینه که نکنه مولار باشه که احتمالش ۹۹ درصده

آخه ما تو هیچ کدوم از اقواممون دوقلو نداریم که بگم دوقلو هیت

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
آره نگرانیم از همینه که نکنه مولار باشه که احتمالش ۹۹ درصدهآخه ما تو هیچ کدوم از اقواممون دوقلو ندار ...

شاید تو اولیش باشی دوقلوها میاری 

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠
برای من چند سال پیش مولار بود همینجوری بود بعددوروز چند هزار رفت بالا

واقعا ؟😭سونو هم دادید 

داخل سونو ساک وجنین را ندید⁉️وعلائمی داشتی مثل لک وخونریزی ودرد

چرا انقدر دیر آزمایش دادی،خب خیلی گنگه ازمایشت،اگه واقعا ۱۸شهریور اولین روز آخرین پریودیت باشه الان باید سنو بشی نه آزمایش

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه نینی هست شایدم دوتا🤩

آخه سابقه دوقلو زایی نداریم تو فامیلمون از هردو طرف😭

واقعا ؟😭سونو هم دادید داخل سونو ساک وجنین را ندید⁉️وعلائمی داشتی مثل لک وخونریزی ودرد

نه همه چی مثل حاملگی بود ولی تو سونو گفت مشکوکه هفته بعد رفتم گفت شبیه خوشه انگوره پس مولاره

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا انقدر دیر آزمایش دادی،خب خیلی گنگه ازمایشت،اگه واقعا ۱۸شهریور اولین روز آخرین پریودیت باشه الان ...

آخه چند روز پیش دکتر گفت کمه مقدارش نمیشه سونو انجام بده دوباره آزمایش بده که بعد از ۵ روز ۹۱ هزارشده😭😭😭

2809